Γ Εθνική

Διαγόρας Βραχνεΐκων – ΠΑΟ Βάρδας 2-1: Με πολλές απουσίες και το µυαλό στο κύπελλο

Με ήττα στα Βραχνέικα, έκλεισε για φέτος τις υποχρεώσεις του στη Γ΄ εθνική κατηγορία...
Ακούστε το άρθρο

Με ήττα στα Βραχνέικα, έκλεισε για φέτος τις υποχρεώσεις του στη Γ΄ εθνική κατηγορία ο απογοητευμένος από τον υποβιβασμό του ΠΑΟΒ.

Η ομάδα της Βουπρασίας ΠΑΟΒ, αγωνιζόμενος με αρκετές απουσίες και δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους 17χρονους Σίνο, Παλούμπη και τον 16χρονο Διαμαντόπουλο, ηττήθηκε φυσιολογικά στα Βραχνέικα από τον Διαγόρα, που παλεύει για την παραμονή, στην κατηγορία με σκορ 2 -1.

Με τους παίκτες του ΠΑΟΒ, αυτούς που αγωνίστηκαν και αυτούς που δεν αγωνίστηκαν, να σκέφτονται τον ημιτελικό της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στη γειτονική Δόξα στη Μανωλάδα, με φόντο βέβαια τον τελικό του θεσμού.

Οι φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης:

Η πατρινή ομάδα ήθελε διακαώς τη νίκη στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία και πήρε το τρίποντο. Στο 37΄ ο Ν. Βλασσόπουλος έκανε το 1-0 και ο ΠΑΟΒ στο 40΄ είχε σουτ του Περικλή Πολίτη, που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Σπανός έγραψε το 2-0 για τον Διαγόρα.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΒ ήταν να μειώσει στο 87΄ με πλασέ του Τσιρίκου από πάσα του Κουλούρη, στο τελικό 2-1.

ΠΑΟ Βάρδας: Σίνος, Καφεντζής, Νικολακόπουλος (46΄ Βασιλόπουλος), Σακελλαρόπουλος, Διονυσόπουλος (35΄ λ. τρ. Πολίτης), Λιόσης (60΄ Μαυρόπουλος), Φερεκίδης (46΄ Διαμαντόπουλος), Τσιρίκος, Παλούμπης, Σταυρόπουλος, Λαθύρης (46΄ Κουλούρης).

Όλη η επικαιρότητα