Γ Εθνική

Διαγόρας Βραχνέϊκων – Πανηλειακός στις 3 μ.μ.: Έτοιμος για την επιστροφή στις νίκες

Ακούστε το άρθρο

Με την χθεσινή πρωινή προπόνηση στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας  προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να εξοικειωθούν με τον συνθετικό χλοοτάπητα που θα συναντήσουν στο Δημοτικό στάδιο Βραχνεΐκων, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανηλειακού ενόψει του σημερινού (3 μ.μ.) αγώνα με τον Διαγόρα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δώσει μεν άλλα δυο παιχνίδια σε «πλαστικό» και σήμερα δίνουν το τρίτο και τελευταίο για φέτος ωστόσο όπως είναι φυσικό θα έχει και αυτό τις ιδιαιτερότητες του και ο τεχνικός της ομάδας Αλ. Μαντζούνης θέλει την ομάδα του όσο πιο έτοιμη γίνεται για την επιστροφή στις νίκες.

Το προηγούμενο στραβόπατημα με τον Αχαρναϊκό άλλωστε, δεν αφήνει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών κόντρα σε έναν αντίπαλο κατώτερο ποιοτικά, που προέρχεται από την ήττα από τον Πανμοβριακό ενώ και στο φιλικό του καλοκαιριού δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο.

Στα αγωνιστικά, ο Αλέκος Μαντζούνης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς μοναδική απουσία θα είναι ο τιμωρημένος Γιώργος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Πανηλειακός, πέρσι στο γήπεδο των Βραχνεΐκων γνώρισε την ήττα και αυτό δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, αυτή τη φορά να φύγουν με τη νίκη παίρνοντας και μι άτυπη ρεβάνς.

Όλη η επικαιρότητα