Γ Εθνική

Διαγόρας Βρεαχνεΐκων – Αίας Γαστούνης 3-0: Βαριά ήττα… με φωνές για τη διαιτησία!

Την ήττα με σκορ 3 – 0 , γνώρισε χθες  στα Βραχνέικα από τον Διαγόρα, ο Αίας Γαστούνης, όμως  παρέμεινε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό είναι το μόνο παρήγορο. 
Ακούστε το άρθρο

Την ήττα με σκορ 3 – 0 , γνώρισε χθες  στα Βραχνέικα από τον Διαγόρα, ο Αίας Γαστούνης, όμως  παρέμεινε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό είναι το μόνο παρήγορο.  Έχοντας όμως τρομερά  παράπονα για την διαιτησία του Ζυγά από την Αιτωλοακαρνανία.

Η εικόνα του ματς

Ο Διαγόρας στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα ήταν καλύτερος και πίεσε τον Αίαντα, που υπέπεσε σε πολλά ατομικά λάθη. Έτσι στο 10ο λεπτό ο Σκεπετάρης εκμεταλλεύτηκε μπαλιά και με πλασέ έκανε το 1-0. Από το 20΄ και μετά ο Αίας ισορρόπησε και στο 35΄ έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Σταθάτος εκτέλεσε φάουλ, ο Ρίλντι έπιασε από καλή θέση την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ. Στην επανάληψη, ο Αίας με την είσοδο του Κάμπος προσπάθησε να γίνει πιο κινητικός στην επίθεση και να ψάξει την ισοφάριση. Στο 55΄ ο Σταθάτος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής Ζυγάς του έδειξε κίτρινη κάρτα για «θέατρο», σε μια φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Αίας. Στο 70΄ ο Αλεξανδρής σημείωσε το 2-0 ύστερα από φάση διαρκείας και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αποστολόπουλος, ύστερα από λάθος του Αίαντα έξω από την μεγάλη περιοχή, πέτυχε το τρίτο γκολ του Διαγόρα, για το τελικό 3-0.

Διαγόρας Βρ.: Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Ν. Βλασόπουλος, Σκεπετάρης, Αποστολόπουλος, Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Καλλιτσουνάκης.

Αίας Γαστούνης: Καρακίτσος, Στανής, Βατσής, Ρίλντι, Δούλος, Τσακοπιάκος, Βράπι (75΄ Μπουρδέκας), Καράμπελας (65΄ λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Σταθάτος, Παπαχριστόπουλος (46΄ Κάμπος), Ριτσούλι (80΄ Ντρέου).

 

Όλη η επικαιρότητα