Ελλάδα

Διακινούσε ηρωίνη στα Ιωάννινα με «βαποράκι» μια γυναίκα

Ακούστε το άρθρο
Πρώτα εντοπίστηκε ο προμηθευτής των «σκληρών» ναρκωτικών που διακινούνταν στην Ανατολή και άλλες γειτονιές των Ιωαννίνων και έπειτα η νεαρή γυναίκα την οποία χρησιμοποιούσε για να διανέμει το θανατηφόρο εμπόρευμά του στους τοξικομανείς της περιοχής.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν στα ίχνη του 56χρονου Έλληνα και έκαναν ξαφνική έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,9 γραμμαρίου, 1,7 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης, ένα ναρκωτικό χάπι και άλλα τριάμισι χάπια άγνωστης χημικής σύνθεσης που εστάλησαν για ανάλυση, καθώς και 265 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις ναρκωτικών.

Κατά την προανάκριση που ακολούθησε, αποκαλύφθηκε ότι την διακίνηση της ηρωίνης είχε αναλάβει μια 33χρονη Ελληνίδα, η οποία είπε παραλάβει από αυτόν 1,3 γραμμάριο για να το πουλήσει σε έναν 35χρονο. Και οι δυο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν μαζί με τον 56χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Μπλόκο στο 68ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε έναν 35χρονο Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί «σκληρά» ναρκωτικά στο Αγρίνιο. Κατά τον έλεγχο που έκαναν, προέκυψε ότι ο νεαρός είχε πάνω του 10,8 γραμμάρια ηρωίνης κι έτσι συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα