Σπίτι & Διακόσμηση

Διακόσμηση σαλονιού με καναπέ & πολυθρόνα από Alfa Design

Ακούστε το άρθρο

Η διακόσμηση του σαλονιού δεν αφορά μόνο μία μεγάλη σύνθεση και μερικά έπιπλα, αλλά πρόκειται για μία διαδικασία αρκετά περίπλοκη που μπορεί να χρειαστεί αρκετό καιρό, μέχρι να βρεθούν τα κατάλληλα έπιπλα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε ορισμένες πολύ χρήσιμες συμβουλές για να βρεθείτε πιο κοντά στη δημιουργία ενός μοντέρνου σαλονιού όπως σας ταιριάζει.

Ο καναπές είναι ο πρωταγωνιστής του σαλονιού, είναι το μέρος εκείνο που θα σας προσφέρει ξεκούραση και στιγμές ηρεμίας. Σε γενικές γραμμές τα σαλόνια με γωνιακούς καναπέδες ξεχωρίζουν για την άνεση και την ευρυχωρία, ειδικά όταν συνδυάζονται με πολυθρόνες, οι οποίες συμπληρώνουν τον χώρο σας.

Πως θα καταφέρετε λοιπόν να συνδυάζετε αισθητική – άνεση και ποιότητα;

Σκεφτείτε καλά τη διάταξη

Όσο εντυπωσιακός κι αν είναι ο καναπές σας, σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η διάταξη, από την οποία εξαρτώνται πολλά. Κάντε τις απαραίτητες μετρήσεις στον χώρο και τοποθετήστε τον καναπέ σας στο σωστό μέρος. Οι ειδικοί διακοσμητές, μπορούν να σας βοηθήσουν με τις συμβουλές τους.

Design

Όσον αφορά το design, η πρόταση είναι μία! Το Alfa σαλόνι Athanasiou είναι μία εταιρεία που προσφέρει μοναδικό εξοπλισμό από καναπέδες, σαλόνια και πολυθρόνες εξαιρετικού design, σε γραμμές λιτές αλλά μοντέρνες που μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε μεγάλο και μικρό σπίτι.

Ο καναπές El Greco, αποτελεί μία μοντέρνα εκδοχή γωνιακού καναπέ με κενό στο κάτω μέρος που κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος, προσθέτοντας μία πινελιά ανανέωσης. Εναλλακτικά στην μεγάλη ποικιλία των επίπλων Αθανασίου, υπάρχουν γωνιακοί καναπέδες με πιο κλασική σύνθεση.

Ο Matrix είναι ένας καναπές που μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς πρόβλημα σε κάθε σπίτι, κάνοντας τον χώρο πρακτικό, γεμάτο και πολύ άνετο!

Μην αφήνετε έξω από τις επιλογές σας τις πολυθρόνες, οι οποίες συμπληρώνουν τέλεια τον καναπέ και είναι πολύ χρήσιμες στον χώρο του σαλονιού.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχέδια μέσα από την ποικιλία Alfa Saloni Athanasiou στην Θεσσαλονίκη.

Όλη η επικαιρότητα