Αθλητισμός

Διακρίσεις για την Α.Ο.Λ.Μ.Ο. στον 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2019

Ακούστε το άρθρο

Η παρουσία της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. στον 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ήταν πολύ καλή,  με υψηλές διακρίσεις, 1η θέση στην ΜΧ1, 2η & 5η θέση στην OPEN & 2η θέση στην ΜΧ85.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε από το τοπικό σωματείο ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.  την περασμένη Κυριακή στην πίστα motocross ιδιοκτησίας Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ. Ένας αγώνας με αρκετά καλή οργάνωση και καλή προεργασία.

Στην κατηγορία ΜΧ1 ο πολυαγαπημένος αθλητής του τοπικού κοινού Δημήτρης Κοντολέτας (92) έκανε καταπληκτηκή εμφάνιση, οδήγησε γρήγορα, με τακτική και σύμμαχο την τύχη κατέκτησε την 1η θέση της κατηγορίας ΜΧ1, φανερώνοντας ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους  στην πορεία του φετινού πρωταθλήματος. Δυστυχώς ένας τραυματισμός στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην δεύτερο αγώνα του Άργους, αφήνοντας πίσω τις ελπίδες για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Καταπληκτική απόδοση και του Νίκου Σωτηρόπουλου (78), που απέχοντας για φέτος από τα αγωνιστικά δρώμενα και πραγματοποιώντας τον πρώτο του αγώνα για το 2019,  κατάφερε να κατακτήσει και στα δύο σκέλη του αγώνα την δεύτερη θέση.

Ο Γιάννης Καυκάς (75) έκανε μια ανέλπιστα καλή εμφάνιση στον πρώτο του αγώνα και γι αυτόν στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με νεα μοτοσυκλέτα, μεγαλύτερων κυβικών, που είναι ακόμα στο στάδιο προσαρμογής πάνω στο δυνατό 450αρι.

Στην κατηγορία ΜΧ85 ο μικρός αθλητής της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. Νίκος Κανελλόπουλος, οδηγώντας σε γρήγορους ρυθμούς, απέδειξε το μεγάλο ταλέντο του στο motocross και την σκληρή δουλειά που έχει κάνει, και που  έχει ανεβάσει κατακόρυφα το οδηγικό του επίπεδο και κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση του αγώνα.

Η ΑΟΛΜΟ θελει να δώσει συγχαρητήρια για την παρουσία τους σε όλους τους αθλητές της, που για ακόμα μια φορά την έκαναν περήφανη για το υψηλό οδηγικό και αθλητικό επίπεδό τους.

Όλη η επικαιρότητα