Ηλεία

Διαμαρτυρία εμπορικού κόσμου στην Αμαλιάδα – Σήμερα η συγκέντρωση για τα μέτρα της κυβέρνησης

Ακούστε το άρθρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα οικονομικά μέτρα στήριξης που εξήγγειλε την Δευτέρα η κυβέρνηση για τις επιχειρήσεις των περιοχών που εμφανίζουν κρούσματα κοροναϊού, πραγματοποιεί σήμερα στις 4 το απόγευμα ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Λαζαράκη (σκακιέρα – δημαρχείο), και καλούνται όλοι οι επαγγελματίες όλων των κλάδων από Ηλεία, Αχαΐα και Ζάκυνθο, να διατρανώσουν την αντίθεσή τους, ζητώντας την άμεση εξαγγελία και υλοποίηση δέσμης μέτρων που θα αφορά το σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που πλήττονται οικονομικά λόγω της μεγάλης πτώσης του τζίρου.

Όπως επανέλαβε και χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας Νίκος Σιαψάλης τα μέτρα αυτά δεν ανταποκρίνονται ούτε κατ’ ελάχιστο στις ανάγκες των πληγέντων περιοχών, ζητώντας την άμεση εξαγγελία πραγματικών και ουσιαστικών μέτρων, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Παράλληλα, έκανε κάλεσμα στους επαγγελματίες όλων των κλάδων από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Ζάκυνθο, να συμμετάσχουν στην σημερινή συγκέντρωση και να απαιτήσουν από κοινού την στήριξη των επιχειρήσεων τους.
Παράλληλα, ο κ. Σιαψάλης παρακάλεσε να τηρηθούν τα μέτρα υγιεινής στο χώρο της συγκέντρωσης, η οποία, στο πλαίσιο λήψης μέτρων προφύλαξης, πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

Όλη η επικαιρότητα