Πολιτική

Διαψεύδει τα περί συνάντησης στο ΤΑΙΠΕΔ ο Γ.Κουτσούκος

14290_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με επιστολή του στον διευθυντή της Εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο κ. Γιάννης Κουτσούκος απάντησε στο δημοσίευμα της Κυριακής 18-11-2012 ότι όχι μόνο δεν έλαβε μέρος σε καμία σύσκεψη μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και όλων των βουλευτών του Ν. Ηλείας με θέμα την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου στον Ν. Ηλείας, αλλά αντίθετα μάλιστα μόλις ενημερώθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ για την πραγματοποίηση αυτής της σύσκεψης με πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Ηλείας ζήτησε με ερώτησή του προς τον αρμόδιο υπουργό να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της σύσκεψης καθώς και για τις αποφάσεις που ελήφθησαν.


Η επιστολή του κ. Κουτσούκου προς την Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

στο φύλλο της εφημερίδας σας την Κυριακή 18-11-2012 και στις σελίδες 12-13 του ένθετου Business Stories με τίτλο «Ανακάλυψαν μια ολόκληρη παράνομη πόλη στα παράλια της Ηλείας» το ρεπορτάζ του συντάκτη σας κύριου Δημήτρη Μαρκόπουλου αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και όλων των Βουλευτών του Ν. Ηλείας και σχολιάζει με καθόλου κολακευτικό λόγο τη στάση τους «ανεξάρτητα από πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές», όπως λέει.

Κύριε Διευθυντά,

σας ενημερώνω ότι ουδέποτε κλήθηκα και κατά συνέπεια, ουδέποτε συμμετείχα σε παρόμοια σύσκεψη, το αντίθετο μάλιστα πληροφορήθηκα το σχετικό γεγονός από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. και προκειμένου να ενημερωθώ για το περιεχόμενο της συνάντησης, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα προκλήθηκε από την Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας , καθώς και για τις αποφάσεις που ελήφθησαν, κατέθεσα ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό κύριο Γιάννη Στουρνάρα στις 05-10-2012.

Στην ερώτησή μου αυτή δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση, ώστε να τοποθετηθώ υπεύθυνα, προτίθεμαι δε να εξαντλήσω την κοινοβουλευτική διαδικασία, ώστε να λάβω τη σχετική απάντηση για τα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ που αφορά στον Ν. Ηλείας.

Σας κοινοποιώ την παραπάνω ερώτηση,

Με τιμή

Γιάννης Κουτσούκος».

Επίσης ο κ. Κουτσούκος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τις πρωτοβουλίες του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τα ακίνητα του Ν.Ηλείας:

«Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ.Αθανασόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ.Ταπραντζής Ανδρέας πραγματοποίησαν σύσκεψη με βουλευτές και παράγοντες της Ηλείας με θέμα την αξιοποίηση των ακινήτων του δημοσίου.

Ερωτάσθαι κ.Υπουργέ,

1. Ποια είναι τα προς αξιοποίηση ακίνητα του Δημοσίου του Ν.Ηλείας
2. Ποιος είναι ο σχεδιασμός του Ταμείου και σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ή πρόκειται να προχωρήσει;

Γιάννης Κουτσούκος».

Όλη η επικαιρότητα