Lifestyle

Διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε τη μάχη της με τον καρκίνο

Ακούστε το άρθρο

Σε μία απίστευτα δυσάρεστη αποκάλυψη προχώρησε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, Marcia Cross. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Desperate Housewives» αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της. Η 46χρονη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του πρωκτού και όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη θεραπευτική αγωγή της.

Η Marcia Cross εμφανίστηκε στο Instagram χωρίς τα μακριά κόκκινα μαλλιά της, αποκαλύπτοντας τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Είμαι τόσο ευγνώμων και χαρούμενη που είμαι ζωντανή αλλά λυπημένη που έπεσαν τα μαλλιά μου και είναι τώρα ένα εκατοστό μακριά. Κανείς άλλος που έχασε τα μαλλιά του από καρκίνο; Μιλήστε μου… Σας νιώθω», έγραψε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια ανέβασε ακόμη δύο μηνύματα, ώστε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

«Λυπάμαι πολύ που η ανάρτησή μου δεν ήταν σαφής. Είμαι σε μετά καρκινικό στάδιο. Όλα καλά τώρα. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι, όμως είναι υγιής, χαρούμενη και περισσότερο παρούσα και ευγνώμων από ποτέ. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη σας», γράφει στην πρώτη ανάρτηση.

View this post on Instagram

Love love love Healthy Marcia! Xoxoxo❤️❤️❤️

A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia) on

«Αφού μοιράστηκα μια φωτογραφία μου εδώ και ξεστόμισα τις λέξεις #cancer και #hairloss, αισθάνθηκα απελευθερωμένη, απερίγραπτα ελεύθερη και παντελώς εγώ. Δεν αναρωτήθηκα πώς ή γιατί αυτή η απλή κίνηση μου έδωσε μια τόσο ισχυρή ώθηση, όμως ευχαρίστησα τον Θεό ή τον όποιον μου έδωσε την εσωτερική ώθηση να προχωρήσω μπροστά και να εκθέσω τον εαυτό μου!

Σίγουρα δεν περίμενα τέτοια αγάπη και καλοσύνη από εσάς» ανέφερε στη δεύτερη ανάρτηση.

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα