Αθλητισμός

Διάθληση: Αυλαία με το δεξί!

Ακούστε το άρθρο

Αυλαία του  Πρωταθλήματος MOTO CROSS Ν. Ελλάδας  που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή συμμετείχαν και 11 αθλητές του ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ εκ των οποίων οι 6 ανέβηκαν και βάθρο  και συγκεκριμένα

Στην μεγάλη κατηγορία ΜΧ1 ο περσινός πρωταθλητής Μούρκος Κωνσταντίνος με ΚΤΜ SXF 450 έδειξε από την αρχή ότι και φέτος θα είναι διεκδικητής του τίτλου παίρνοντας και τις δυο καρό σημαίες  τέθηκε επικεφαλής της βαθμολογίας .

Στην ίδια κατηγορία ο Χάλας Μαρίνος με ΚΤΜ SXF 450 επανήλθε στους αγώνες και στο Σωματείο και με δυο δεύτερες θέσεις δηλώνει παρόν στην κατάκτηση του τίτλου και ευελπιστούμε ο τίτλος της κατηγορίας να γίνει οικογενειακή υπόθεση για το ΔΙΑΘΛΗΣΗ.

Στην OPEN ο Κονδιλόπουλος Σάκης με YAMAHA YZF 250 και υποστηρικτές (ΜΟΤΟ ΜΑΡΓΑΡΗΣ-ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ)  με δυο δεύτερες θέσεις τερμάτισε στην 2η θέση του αγώνα και θα είναι ένας από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος

Ο φετινός πρωταθλητής του Πανελλήνιου πρωταθλήματος , και περσινός πρωταθλητής του Ν. Ελλάδος  της κατηγορίας SENIOR Μητρόπουλος Σπύρος με CRF 450 και υποστηρικτή (MADNESS MOTO)  με κεκτημένη ταχύτητα πάει για τον τρίτο τίτλο στη σειρά της κατηγορίας του.

Ο Ταμβάκος Χρήστος Παναγιώτης της κατηγορίας ΜΧ65 με υποστηρικτές (ΤΑΜΒΑΚΟΣ Αντ/κα Αυτοκινήτων –DKR RAGING-MADNESS MOTO-ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ SERVISE) ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βάθρου και το μέλλον του ανήκει.

Ντεμπούτο  για τον μικρό Τεφάνη Νικόλαο στην ΜΧ65 με ένα ΚΤΜ65 και υποστηρικτή (MADNESS MOTO)   όπου ανέβηκε και βάθρο στην 6η θέση κάτω από τις οδηγίες του παππού του Σπύρου Μητρόπουλου, ίσως είναι μοναδικό  φαινόμενο  όπου παππούς και εγγονός αγωνίζονται μαζί.

Ο γραμματέας και αθλητής του συλλόγου Αλεξόπουλος Παναγιώτης  με YAMAHA YZF 250 στην κατηγορία OPEN με υποστηρικτές  (BAKERY SHOP-ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ Δ. ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-LIFE fm 91.6m) κατέλαβε την 12 θέση του αγώνα, αλλά περιμένουμε περισσότερα στο εγγύς μέλλον.

Στην  κατηγορία ΜΧ250 ο Αποστολάτος Νικόλαος  με YAMAHA YZF 250 και υποστηρικτές  (Μαρία Τσιαμπάζη lair&beauty salon&ham am- Bakery shop Αλεξόπουλος)   αν και μία μικροβλάβη δεν τον άφησε να τερματίσει στο πρώτο σκέλος στο δεύτερο κατέλαβε την 20η και γενικά  κατέλαβε την 21η και σίγουρα η συνέχεια θα είναι καλύτερη

Ο Κατσάνης Γεώργιος στην  ΜΧ2  με YAMAHA YZF 250 και υποστηρικτές (MX BALAGIAN-Ψησταριά ¨Η ΓΕΥΣΗ¨) κατέλαβε την 11η θέση καθώς και ο μικρότερος αδελφός του Κατσάνης Αντώνης με KAWASAKI KXF 250 στον παρθενικό του αγώνα κατέλαβε την 27η θέση, βέβαια αφού ξεπεράσει το σοκ του πρωτάρη θεωρούμε ότι θα ανέβει.

Πρώτη επαφή με τους αγώνες και στην ΜΧ250 για τον Τσορώνη Εφραίμ  με HONDA CRF250  στην ΜΧ2  κατέλαβε την 25η θέση αλλά σίγουρα θα ανέβει αποκτώντας εμπειρίες από τους αγώνες .

Το ΔΙΑΘΛΗΣΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές του , που το εκπροσωπούν στους  αγώνες .

Επόμενος αγώνας στο Αίγιο στις 22 Σεπτέμβρη , και η συνέχεια στην πίστα ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ στις 13 Οκτώβριου από το ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ.

Όλη η επικαιρότητα