Αθλητισμός

Διαβολίτσι-Πανηλειακός: Ντεμπούτο Θεοδωρακόπουλου στον πάγκο στη Μεσσηνία

Ακούστε το άρθρο

Στη γειτονική Μεσσηνία και το Διαβολίτσι ταξιδεύει σήμερα ο Πανηλειακός προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟΔ στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε αντίθεση με τους Μεσσήνιους που καίγονται για τους βαθμούς στην μάχη που δίνουν για την παραμονή, οι ερυθρόλευκοι έχουν ουσιαστικά αποχαιρετίσει την κατηγορία και δεν έχουν κανένα βαθμολογικό όφελος από το ματς, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται μόνο στο ντεμπούτο του Σάκη Θεοδωρακόπουλου στον πάγκο.

Ο Θεοδωρακόπουλος έχει συνδέσει το όνομά του με τον Πανηλειακό κυρίως ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως μέλος του τεχνικού τιμ εσχάτως και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ομάδας, βάζει πλάτη και ως πρώτος προπονητής ενώ μην ξεχνάμε πως την περασμένη αγωνιστική ξαναφόρεσε τα γάντια του για να υπερασπιστεί την εστία του συλλόγου κόντρα στη Θύελλα Πατρών.

Εν μέσω κορονοΐου λοιπόν, κεκλεισμένων των θυρών και σε μια «κουτσουρεμένη» αγωνιστική καθώς τα ματς της Βάρδας, των Βραχνεΐκων και της Ζακύνθου αναβλήθηκαν, οι ερυθρόλευκοι χωρίς άγχος και με αρκετά νεαρά παιδιά στη σύνθεσή τους θα δώσουν τη μάχη τους στο Διαβολίτσι προσπαθώντας τόσο σήμερα όσο και στα εναπομείναντα παιχνίδια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μιας αποτυχημένης όπως εξελίχθηκε χρονιάς.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με την ομάδα να παρατάσσεται χωρίς τον Γιώργο Λούσκο ο οποίος αποχώρησε μετά την φυγή του πατέρα του και πρώην προπονητή, Κώστα Λούσκου.

Όλη η επικαιρότητα