Πολιτική

Διευκρινίσεις Καραμέρου για δήλωσή του για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση προκάλεσε ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου στο Twitter με αφορμή το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η οποία προκάλεσε πληθώρα σχολίων. O ίδιος δηλώνει ότι «παρερμηνεύτηκε χυδαία του tweet μου».

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμέρος έγραψε στο Twitter:

Μιλώντας το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 o αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών έδωσε διευκρινίσεις για την ανάρτησή του, λέγοντας ότι δεν ήταν ειρωνικό το «μέγας» που χρησιμοποίησε και ότι επέλεξε «μέσα σε αυτήν τη συστοιχία συλλυπητηρίων να μιλήσω για τον πολιτικό Μητσοτάκη στην πράξη, να μιλήσω για δύο όρους που είχε εισαγάγει στην πολιτική ζωή».

«Χαρακτήρισα μέγα πολιτικό, όπως και ήταν, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη» είπε ο κ. Καραμέρος, προσθέτοντας ότι ήταν «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1992 που είχε μιλήσει πρώτος για τον όρο διαπλοκή και είχε κάνει και τον χαρακτηρισμό “χαμαιτυπεία” λίγους μήνες πριν από την πτώση της κυβέρνησής του».

«Του πιστώνω ότι στα χρόνια του κοινοβουλευτικού του βίου, μπόρεσε με τον τρόπο που πολιτεύτηκε, σήμερα ένα κομμάτι του τύπου, της διαπλοκής, των κέντρων εκείνων που τον έριξαν -να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, αυτά τα έχει κρίνει η ιστορία- σήμερα να τον υμνούν περισσότερο, το οποίο όμως ενέχει και υποκρισία» συμπλήρωσε.

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα