Κόσμος

Διεμφυλικός που γέννησε το παιδί του αποκαλύπτει πώς είναι η εγκυμοσύνη για τον άντρα

Ακούστε το άρθρο

Όταν ανακάλυψε πως ήταν έγκυος τον Φεβρουάριο του 2018, ο 28χρονος Wyley Simpson σοκαρίστηκε από τα ιδιαίτερα νέα.

Κι αυτό γιατί όχι μόνο ολοκλήρωνε τη διαδικασία της μετάβασής του στο άλλο φύλο, αλλά και γιατί δεν ένιωθε καθόλου έτοιμος να αποκτήσει παιδί με τον αρραβωνιαστικό του, τον 28χρονο Stephan Gaeth.

Παρά το γεγονός ότι πάλευε με τα συναισθήματά του, δεν τερμάτισε την εγκυμοσύνη. Μόνο που είχε απέναντί του την πικρόχολη κριτική των ξένων και τα στραβά βλέμματα για την περίεργη κοιλιά του.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2018, ο Wyley γέννησε τελικά τον γιο του Rowan με καισαρική και όλη η κριτική και το bullying δεν είχαν πια σημασία, όπως λέει. Το ζευγάρι είναι πια πιο ευτυχισμένο από ποτέ και έτοιμο τώρα να μιλήσει στον κόσμο για την εμπειρία του.

Ο Wyley, από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, λέει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι και κάθε μέρα που συναντάς στον δρόμο έναν άντρα σε ενδιαφέρουσα, κι έτσι έχουμε δεχτεί τόνους κριτικής και εκφοβισμού. Όλοι μου έλεγαν πως δεν είμαι άντρας, πως οι άντρες δεν κυοφορούν μωρά και όλοι με αποκαλούσαν ‘‘αυτό’’».

Η κακή κριτική επιδείνωσε την ούτως ή άλλως ευαίσθητη φάση της εγκυμοσύνης: «πλάι στα αγενή σχόλια των άλλων, η εγκυμοσύνη με άφησε ράκος συναισθηματικά … Όλα άξιζαν όμως για να αποκτήσω τον Rowan και να γίνω πατέρας, δεν θα άλλαζα τίποτα».

«Εγώ και ο Stephan μετατραπήκαμε ξαφνικά σε ένα ομόφυλο ζευγάρι με ένα μωρό, εκεί που πριν ήμουν ένας άντρας που κυοφορούσε … Ανυπομονούμε τώρα να συνεχίσουμε το ταξίδι μας ως οικογένεια»…

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα