Αθλητισμός

Διέψευσε την απόπειρα αυτοκτονίας η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής

Ακούστε το άρθρο

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Αλεξάντρα Σολντάτοβα, τις πληροφορίες που την ήθελαν να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

«Θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας να μην ανησυχείτε για εμένα. Είμαι απολύτως καλά. Όλο αυτό επιβεβαιώνει αυτό που λένε οι άνθρωποι για τα μέσα ενημέρωσης, ότι γράφουν δηλαδή ιστορίες τρόμου και μισές αλήθειες», είπε αρχικά η αθλήτρια για να συνεχίσει:

«Με λίγα λόγια. Μην πιστεύετε τα όσα γράφουν. Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με αυτά τα σκουπίδια που γράφονται χωρίς να έχουν κάποια στοιχεία ή κάποιες αποδείξεις. Χθες πήγα στην προπόνησή μου. Καθώς έφτιαχνα το πρωινό μου κόπηκα. Συμβαίνει, συμβαίνει στον καθένα. Τα μαχαίρια είναι κοφτερά. Είμαι γυμνάστρια και δεν εξοικειωμένη με το να μπαίνω στην κουζίνα. Καθώς πήγαινα στην προπόνηση έκανα μια στάση στο νοσοκομείο για να μου φτιάξουν το τραύμα επαγγελματικά και να μην το κάνω μόνη μου. Ενημέρωσα την προπονήτριά μου και αυτό είναι το τέλος της ιστορίας. Και τα μίντια γράφουν εφιαλτικά σενάρια όπως ότι έκοψα τις φλέβες μου και άλλες τέτοιες φρίκες. Δεν έχω λόγια. Είμαι απολύτως καλά, είμαι ζωντανή και καλά. Όλα είναι εντάξει και ετοιμάζομαι να πάω στην προπόνησή μου», αναφέρει η 22χρονη από τη Ρωσία σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Пусть жёлтой прессе будет стыдно!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexsandra Soldatova. (@soldy21) στις

Υπενθυμίζεται ότι η προπονήτριά της, Άννα Ντιατσένκο, είχε διαψεύσει τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

via

Όλη η επικαιρότητα