Ηλεία

Διέρρηξαν τα αυτοκίνητα τουριστών στην Ολυμπία!

01.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε εφιάλτη κατέληξε το ταξίδι στην Αρχαία Ολυμπία για δύο ζευγάρια τουριστών το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τα δύο ζευγάρια, ένα ζευγάρι Γάλλων και ένα ζευγάρι Γερμανών, έφτασαν στην πόλη της Ολυμπίας με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα τα οποία είχαν σταθμεύσει στο παρκινγκ κάτω από το Μουσείο της Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων, προκειμένου να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο και τα μουσεία της Αρχαίας Ολυμπίας.  

Όταν επέστρεψαν στο πάρκινγκ, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει τα οχήματά τους παραβιάζοντας τις κλειδαριές.

Τα προσωπικά τους αντικείμενα, αποσκευές, Η/Υ, κινητά τηλέφωνα κ.ά., είχαν κάνει… φτερά. Αμέσως απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ολυμπίας, όπου αμέσως οι αστυνομικοί ερεύνησαν την γύρω περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια τα άτυχα ζευγάρια οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πύργου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής του γεγονότος. 

Ο ένας εκ των τουριστών είναι δημοσιογράφος σε εφημερίδα της Γερμανίας και όπως δήλωσε στο patrisnews.com θα δημοσιεύσει, μόλις επιστρέψει στη Γερμανία,  το άσχημο περιστατικό που έζησε αυτός και η σύζυγός του στην Ολυμπία, στην κοιτίδα του πολιτισμού. 

Όλη η επικαιρότητα