ΕΠΣ Ηλείας

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφασίζει για την προσφυγή της Προόδου Σαλμώνης

Ακούστε το άρθρο

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (που κατά τον Κ.Α.Π. είναι το αρμόδιο όργανο επίλυσης όταν υπάρχει, μεταξύ άλλων, και τέτοιου είδους θέμα), συζητήθηκε την περασμένη Τρίτη η προσφυγή της Προόδου Σαλμώνης για την απόφαση τιμωρίας της από την ΕΠΣ Ηλείας.

Παρότι μάλιστα νωρίτερα, η ΕΠΣΗ ζήτησε αναβολή, την οποία όμως το Δικαστικό όργανο δεν δέχτηκε να δώσει! Αφού άλλωστε την άλλη εβδομάδα ξεκινάει και το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Απόφαση δεν εκδόθηκε αμέσως, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντός της Πέμπτης 28/9 θα υπάρχει και η επίσημη έκδοση – ανακοίνωση της απόφασης. Όπως και φυσικά, κοινοποίησης της και στα εμπλεκόμενα μέρη.

Τότε θα γίνουν γνωστές και περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες. Πάντως στα «στρατόπεδα» και των δυο πλευρών,υπήρξε πολύ μεγάλη αισιοδοξία για δικαίωση!

Τόσο από την πλευρά του κ. Πέτρου Σταθόπουλου (μέλους της ομάδας) και φυσικά της ιστορικής Προόδου, όσο και της ΕΠΣΗ! Καθώς κύκλοι της διοργανώτριας μιλούσαν για πλήρη δικαίωση! Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης απόφασης!

Όλη η επικαιρότητα