Διεξαγωγή σεμιναρίου για την απόκτηση επαγγελματικής ικανότητας μεταφορέα ζώντων ζώων στις 17-19 Ιανουαρίου 2023 (Διαδικτυακά)

Share

Η Γενική Διεύθυνση  Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Διεύθυνση Κτηνιατρικής της ΠΔΕ, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για το εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους μεταφορείς ζώντων ζώων (βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίροι, ιπποειδή, κόνικλοι και πουλερικά) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου, που θα διεξαχθεί από τις  17 μέχρι τις 19  Ιανουαρίου 2023, είναι υποχρεωτική και για τις τρεις μέρες καθ’ όλη τη διάρκεια του και τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά (εξ αποστάσεως) με τη χρήση συνδέσμου που θα παράσχει η Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΑΑΤ. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα καταθέσουν αιτήσεις σε όλες τις κτηνιατρικές υπηρεσίας της Χώρας.

Στο τέλος της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις  δια ζώσης σε χώρους των  Κτηνιατρικών Υπηρεσιών  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 μετά το πέρας των διαλέξεων ή την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 ή τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 κατόπιν συνεννόησης των εξεταζόμενων με τις εν λόγω υπηρεσίες και υπό την επιτήρηση υπαλλήλων των ανωτέρω υπηρεσιών.

Οι συμμετέχοντες που δε θα παρακολουθήσουν από την αρχή ως το τέλος του σεμιναρίου και τις τρεις ημέρες, δε θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στις εξετάσεις.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα τις κατά τόπους κτηνιατρικές υπηρεσίες, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους και να λάβουν του συνδέσμους για το σεμινάριο.

  • Για την ΠΕ Ηλείας στο τηλέφωνο  2621360157
  • Για την ΠΕ Αχαΐας στο τηλέφωνο  2691061501
  • Για την ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στο τηλέφωνο 2631055182