Events Hobby

Digital360 Game Festival, το πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ

Ακούστε το άρθρο

Τι κάνει ένα Fun Festival πραγματικά «fun»; Η απάντηση βρίσκεται στο Digital360 Game Festival!

Στις 25 & 26 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Σκοπός είναι να ντυθείς σαν τους αγαπημένους σου χαρακτήρες σε καλοστημένα cosplay, να λιώσεις games εντός και εκτός τουρνουά, να δεις τα πιο σύγχρονα κινητά και gadgets, να χορτάσεις retro και VR εμπειρίες, να δεις τις δημιουργίες των artists, να απολαύσεις επιτραπέζια παιχνίδια ή (γιατί όχι) ακόμη και να λύσεις τους γρίφους ενός escape room!

Ένα πραγματικό Fun Festival, όπως το Digital360 Game Festival, είναι μια γιορτή για κάθε geek (κι όχι μόνο)!

Οι πιο γνωστοί YouTubers & Game Streamers (AntonisX007GR, Dragoman, Ranting Greek Gamer, LP Dudes, Κατερίνα ZGR, Dourvas Bros, Jack Lope, Retro Mario, DeadlyMuffin, Κώστας Teampls, Internet4u, Oldschool, Lefterono, 2Girls1Map, LamaGamesTV κ.ά), Cosplayers (Bullet Witch, Rene Polumorfous, Constance Neverland, Hell-N, Highgness, Abyss κ.ά), Pro Gamers (Nivek), Game Developers (Pixel Reign) και όλη η κοινότητα L.A.R.P (Live Action Role Play) & τα μέλη του Star Wars Hellenic Academy, θα ανέβουν στη σκηνή και θα σας συναρπάσουν.

Επίσης, το Comedy Lab με τους Θανάση Νάσκαρη, Mikeius, Χρύσα Κατσαρίνη, Blink Mike, Γιάννη Ρούσσο, Δημήτρη Δουκόγλου, Πάρη Ρούπο και Στέλιο Ανατολίτη, θα δώσει έναν πιο διασκεδαστικό τόνο με μοναδικά standup comedy acts, που θα προσφέρουν άφθονες στιγμές γέλιου!

Έχεις φανταστεί ποτέ να βλέπεις την Ahri και το Naruto να «απεγκλωβίζονται» από το γρίφο ενός escape room, ώστε να συνεχίσουν τη βόλτα τους ανάμεσα σε PC, fantasy κοσμήματα, φορέματα με LEDs, board games και εξαιρετικές ομιλίες, όλα αυτά δίπλα σε άλλους χαρακτήρες από ταινίες, comics, anime, games; Στο Digital360 Game Festival θα το ζήσεις!

Ένας χώρος με άφθονες κονσόλες και PC για να λιώσεις τα νεότερα παιχνίδια (είτε χωρίς ανταγωνισμό, είτε πηγαίνοντας για τα μεγάλα έπαθλα των τουρνουά), να «ζήσεις» τη δράση σε VR και βέβαια να γνωρίσεις από κοντά τους Έλληνες developers και να δεις από πρώτο χέρι τις δουλειές τους.

Φυσικά, δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα φύγουν γεμάτοι δώρα -κινητά, gadgets, παιχνίδια, οθόνες, βιβλία, συλλεκτικές φιγούρες, αφίσες, t-shirts και πολλά ακόμη!

Πηγή: athensvoice.gr

Όλη η επικαιρότητα