Αχαϊα

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Πάτρα από τη Λουξ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Στις 18 και 19 Ιουνίου πραγματοποιούνται στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα οι δυο τελευταίες, εθελοντικές αιμοδοσίες του προγράμματος της Λουξ και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ειδικότερα, η Πάτρα αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του προγράμματος αιμοδοσιών που υλοποιείται σε συνεργασία της Λουξ και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με στόχο να συγκεντρωθούν σημαντικές ποσότητες αίματος που θα προσφερθούν σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τη δωρεά αίματος, ως παροχή βοήθειας άνευ ανταλλάγματος.

Η Λουξ και o Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προσκαλούν τους δημότες της Πάτρας να δώσουν το «παρών» στο διήμερο της εθελοντικής αιμοδοσίας στις 18 και 19 Ιουνίου στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πρωτοβουλία αυτή διεξάγεται σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς το προηγούμενο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί εθελοντικές αιμοδοσίες στα Ιωάννινα, στην Κέρκυρα, στο Δήμο Μαραθώνα, στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής και στο Δήμο Περιστερίου Αττικής.

Μάθετε περισσότερα στο www.redcross.gr.

Όλη η επικαιρότητα