Κόσμος

Δικαστής προς χούλιγκαν: Φυλακή ή τη στολή της Μπάγερν

550_334_292970.jpg
Ακούστε το άρθρο

“Αγοράστε τη στολή της Μπάγερν Μονάχου και η ποινή σας θα μειωθεί”: Αυτή ήταν η περίεργη, αλλά ευρηματική, απόφαση Γερμανίδας δικαστή για δύο οπαδούς αντίπαλης ποδοσφαιρικής ομάδας που δικάζονταν για επίθεση κατά φιλάθλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, η Κάριν Γιούνγκ οργίσθηκε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για το ότι οι δύο κατηγορούμενοι δεν εξέφρασαν μεταμέλεια , ούτε ομολόγησαν την πράξη τους, αρνούμενοι και να κατονομάσουν έναν συνεργό τους στην επίθεση το περασμένο καλοκαίρι κατά φιλάθλου της Μπάγερν έπειτα από αγώνα με την ομάδα Μόναχο 1860.

“Σκέφτηκα τι θα τους πείραζε πραγματικά. Ανθρωποι σαν αυτούς οργίζονται με τέτοια μέτρα”, εξήγησε η δικαστής, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Υπό την απειλή ποινής 15μηνης φυλάκισης , οι κατηγορούμενοι έσπευσαν να αγοράσουν στο θύμα τους μία στολή, ένα κασκόλ και ένα καπέλο της Μπάγερν για να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης.

“Δεν πρόκεται για ‘χάρντκορ οπαδούς’ που προτιμούν να μπουν φυλακή παρά στη μπουτίκ της Μπάγερν. Αλλωστε γι΄αυτούς, είναι η πιο βαριά ποινή”, εξήγησε ο συνήγορός τους.

Το θύμα της επίθεσης συμφώνησε με την απόφαση της δικαστή.

 
real.gr

Όλη η επικαιρότητα