Ηλεία

Δικαίωση Γιάννη Λέντζα για τον «Ηρακλή»

Ακούστε το άρθρο

Δικαιώθηκε ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας αφού απορρίφθηκε στο σύνολό της η ένσταση-προσφυγή στο άρθρο 152 που είχαν από κοινού υποβάλλει τον περασμένο Φεβρουάριο ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, ο επικεφαλής της παράταξης του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, “Δύναμη Ευθύνης” Διονύσης Μάλιαρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Εκτορας Ρουμελιώτης και Νικόλαος Γεωργόπουλος  κατά απόφασης του Συνδέσμου Ηρακλής.

Με δήλωσή του ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η Δημοτική Αρχή Ανδραβίδας-Κυλλήνης κινείται πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών» και ακόμη «μια ακόμη προσπάθεια των παράκεντρων εξουσίας από τις πολλές έπεσε στο κενό»

Πάντως όπως έχει γίνει αντιληπτό και  πολλοί άλλωστε το έχουν διαπιστώσει,  ο Ανδρέας Μαρίνος και ο δήμος Πηνειού εδώ και καιρό έχουν  πάψει να ασχολούνται  με τον «Ηρακλή» και δεν τους αφορούν οι όποιες  εξελίξεις για τον Σύνδεσμο.

Δήλωση Γιάννη Λέντζα

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας δήλωσε: «Η δικαίωσή μας, και μάλιστα ομόφωνα, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, κατά της ένστασης που είχαν υποβάλλει για τον Σύνδεσμο «Ηρακλής», ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Α. Μαρίνος, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» κ. Δ. Μάλιαρης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ε. Ρουμελιώτης, Ν. Γεωργόπουλος, αποδεικνύει με σαφέστατο τρόπο, ότι η Δημοτική Αρχή Ανδραβίδας-Κυλλήνης κινείται πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.
Μια ακόμη προσπάθεια των παράκεντρων εξουσίας από τις πολλές έπεσε στο κενό. Για τη παράταξη μας, τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μας, ανήκουν μόνο στον Δήμο και στους πολίτες του. Οι προσπάθειες κάποιων να τορπιλίσουν τα συμφέροντα των Δημοτών, για να ανέλθουν πολιτικά, θα μας βρίσκουν απέναντι.
Ακριβώς πέρυσι τέτοιο καιρό οι Συνδημότες μας επέλεξαν τη «Νέα Πορεία» για να οδηγήσει το Δήμο στο δρόμο της ανάπτυξης, και της προκοπής, κάτι για το οποίο παλεύουμε όλοι μας καθημερινά. Δηλώνουμε απερίφραστα, ότι οι υπονομευτές αυτής της προσπάθειας θα τεθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, και θα κληθούν να λογοδοτήσουν στους Συνδημότες μας, για όλες τις ύποπτες, και περίεργες μεθοδεύσεις, που πραγματοποιούν στο παρασκήνιο».

Όλη η επικαιρότητα