Ελλάδα

Δίκη για θάνατο 9χρονης: Εξέταση Α. Ηλιάδη από Α. Κούγια – «Οι παιδικές καρδιές δεν αγοράζονται, αλλά δωρίζονται» λέει ο εντατικολόγος

Με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία της 9χρονης.
Ακούστε το άρθρο

Με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία της 9χρονης, με κατηγορούμενη την 34χρονη μητέρα της.

Σήμερα στο πλαίσιο της δίκης εξετάζεται ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, από τον συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια.

Μετά τους υπαινιγμούς του τελευταίου στην προηγούμενη συνεδρίαση για εμπόριο οργάνων από πλευράς του ο γνωστός εντατικολόγος κ. Ηλιάδης προσερχόμενος στο δικαστήριο δήλωσε:

«Οι παιδικές καρδιές δεν αγοράζονται, αλλά δωρίζονται. Ήρθα να καταθέσω τον καθαρό ιατρικό μου λόγο, την καθαρή ιατρική αλήθεια, θέλω και θα συνεχίσω να είμαι η φωνή της Τζωρτζίνας. Ασυντόνιστοι μεταξύ τους ιατρικοί όροι που δε μπορούν με τίποτα να ενωθούν, δημιουργούν παρεξηγήσεις. Σήμερα βρίσκονται στο ακροατήριο μέλη του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας».

Όλη η επικαιρότητα