Ηλεία Μπάσκετ

Δικηγόροι Ηλείας: Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την Κιβωτό!

Ακούστε το άρθρο

Toν καλύτερο τους εαυτό έδωσαν το βράδυ της περασμένης  Πέμπτης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος», η ομάδα μπάσκετ των Δικηγόρων Ηλείας και η ομάδα ΜELECON στο σπουδαίο φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι που διοργανώθηκε με σκοπό την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου, έπειτα από πρωτοβουλία των πρώτων, συμμετοχή των δεύτερων και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας.

Το εγχείρημα αγκαλιάστηκε από τους ευαισθητοποιημένους πολίτες της περιοχής αφού αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στις εξέδρες του Κλειστού για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ακόμα περισσότεροι όμως ήταν αυτοί που προμηθεύτηκαν εισιτήρια για να στηρίξουν την προσπάθεια, τα οποία όλο το προηγούμενο διάστημα κυκλοφορούσαν στην συμβολική τιμή των 2 ευρώ.

Στο ημίχρονο του αγώνα, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό του Νομού οι Σάκης Διαμαντόπουλος και Γιάννης Παπαγιάννης από εκπροσώπους των δυο ομάδων.

Για την ιστορία και μόνο, μιας και σε τέτοιους αγώνες το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, να αναφέρουμε πως οι ΜELECON επικράτησαν των Ηλείων Δικηγόρων με σκορ 66-49.

Με την ομάδα των Δικηγόρων Ηλείας αγωνίστηκαν οι

Γιαννόπουλος, Βασιλείου, Δασιός, Παναγόπουλος, Μπαχούρος, Φλεβάρης, Πατρίκιος,Λιατσής, Λαϊνόπουλος.

Με την ομάδα της MELECON αγωνίστηκαν οι

Κασκουρας Ανδρέας, Γκιόκας Ανδρέας, Τροχανας Χάρης, Σακελλαρίου Ξενοφώντας, Παρασκευόπουλος Τάκης, Παναγόπουλος Σωτήρης, Μελέγκος Αχιλλέας, Λόλας Χάρης. Προπονητής Μητσιάς Δημήτρης.

Τι δήλωσαν

Δημήτρης Δημητρουλόπουλος (Πρόεδρος Δικ. Συλλόγου Ηλείας)

«Πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων των Δικηγόρων Ηλείας και της MELECON με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κιβωτού του Κόσμου που είναι ένας φορέας γνωστός σε όλη την Ελλάδα για το πολύτιμο έργο που προσφέρει στα παιδιά που έχουν ανάγκη την συνεισφορά και την συνδρομή της.

Ο αγώνας που καταβάλλεται έχει συγκεντρώσει την εκτίμηση όλου του ελληνικού λαού και θεωρήσαμε ότι σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να συνεισφέρουμε και μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα των ημερών διοργανώθηκε ο συγκεκριμένος αγώνας ο οποίος έτυχε της αποδοχής μεγάλης μερίδας των συμπολιτών μας, τόσο αυτών που βρέθηκαν εδώ και κυρίως των πολύ περισσότερων που αγόρασαν τα εισιτήρια προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή.

Από τη μεριά του Δικηγορικού Συλλόγου θεωρώ αυτονόητο να ευχαριστήσω τους παίκτες της δικής μας ομάδας, κυρίως όμως τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας που ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρόσκληση συμβάλλοντας σε αυτή την προσπάθεια».

Χάρης Λόλας (Εκπρόσωπος Μelecon)

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την παρουσία μας σε αυτόν τον αγώνα καθώς έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε και όλες τις ομάδες του εργασιακού πρωταθλήματος του Πύργου.

Θέλουμε να συμβάλλουμε σε αυτήν την προσπάθεια του Δικηγορικού συλλόγου και της ομάδας μπάσκετ διαπιστώνοντας ότι έχει αναλάβει ιδιαίτερα σημαντικές πρωτοβουλίες, πρωτότυπες και καινοτόμες, μια εκ των οποίων είναι και αυτή και με την παρουσία μας εδώ θέλουμε να βοηθήσουμε και να τους ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση».

Βασίλης Γιαννόπουλος (Ταμίας Δικ. Συλλόγου Ηλείας και Υπεύθυνος της ομάδας μπάσκετ Δικηγόρων)

«Ο αγώνας αυτός ήταν μια πρωτοβουλία της ομάδας μπάσκετ των δικηγόρων Ηλείας, στο πλαίσιο του οποίου υπήρξαν και δυο βραβεύσεις ανθρώπων που πρόσφεραν στον τοπικό αθλητισμό αλλά και στο πανελλήνιο μπάσκετ, του Σάκη Διαμαντόπουλου και του Γιάννη Παπαγιάννη.

Ευχαριστούμε τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας και τον Πρόεδρο Δημήτρη Δημητρουλόπουλο που αμέσως αγκάλιασε αυτή την ιδέα και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα των MELECON – Power Pilates που αμέσως ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας προκειμένου να διεξαχθεί αυτός ο φιλικός αγώνας».

 

Όλη η επικαιρότητα