Μπάσκετ

Δικηγόροι Ηλείας και Melecon δίνουν πνοή στην Κιβωτό του Κόσμου!

Ακούστε το άρθρο

Έναν πολύ σπουδαίο φιλανθρωπικό αγώνα θα διοργανώσουν την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 8.30 μ.μ. στο Κλειστό στάδιο του Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος» η ομάδα μπάσκετ των Δικηγόρων Ηλείας με την συμμετοχή της ομάδας Melecon.

Tά έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου» και η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 2 ευρώ.

Ο αγώνας αυτός διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας ενώ στο περιθώριο του ματς θα βραβευθούν για την προσφορά τους στο μπάσκετ αλλά και στον αθλητισμό του Νομού γενικότερα, οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές Σάκης Διαμαντόπουλος και Γιάννης Παπαγιάννης.

Χθες, ο Πρόεδρος  του Δικ. Συλλόγου Ηλείας, Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, ο Ταμίας του Δικ. Συλλόγου Ηλείας και Υπεύθυνος της ομάδας μπάσκετ Δικηγόρων Βασίλης Γιαννόπουλος και ο εκπρόσωπος της Μelecon Αχιλλέας Μελέγκος παραχώρησαν συνέντευξη τύπου κατά την διάρκεια της οποίας παρουσίασαν τις λεπτομέρειες του αγώνα και παράλληλα απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της περιοχής, προκειμένου να αγκαλιάσει την προσπάθεια.

Δημήτρης Δημητρουλόπουλος (Πρόεδρος Δικ. Συλλόγου Ηλείας)

«Ο δικηγορικός σύλλογος Ηλείας συνεχίζοντας τη  μακρά παράδοση που έχει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα και πρωτοβουλίες που καθιστούν σαφή και ενεργή την παρουσία του στα δημόσια πράγματα του τόπου μας, συνδιοργανώνει το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 2 Μαΐου στις 8.30 μ.μ. έναν αγώνα μπάσκετ  στο κλειστό στάδιο του Πύργου.

Στον αγώνα αυτό θα λάβουν μέρος η ομάδα μπάσκετ των δικηγόρων Ηλείας και η ομάδα μπάσκετ MELECON.

O χαρακτήρας του αγώνα αυτού, είναι σαφώς φιλανθρωπικός , μιας και τα έσοδα προορίζονται να ενισχύσουν μια από τις πιο σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλεται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, της προσπάθειας της Κιβωτού του Κόσμου. Ενός οργανισμού, τον οποίο ήδη οι Έλληνες πολίτες έχουν αγκαλιάσει γνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί και τη βοήθεια που προσφέρει σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Αυτό το έργο θεωρούμε ότι πρέπει να ενισχύσουμε, σε αυτό το έργο θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε συνοδοιπόροι και να συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια και έτσι την πήραμε την πρωτοβουλία διοργάνωσης αυτής της αθλητικής συνάντησης. Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε όσο γίνεται περισσότερα χρήματα από τα εισιτήρια.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας , όλους τους συμπατριώτες μας αλλά και όσους θα βρεθούν αυτές της μέρες στην περιοχή μας ως επισκέπτες  να παρακολουθήσουν αυτόν τον αγώνα προκειμένου να ενώσουν την δική τους προσπάθεια με την δική μας και φιλοδοξούμε πως θα μπορέσουμε να διαθέσουμε το σύνολο των εισιτηρίων που θα εκδοθούν. Η εμπειρία μας από αντίστοιχες διοργανώσεις του παρελθόντος δείχνει ότι πράγματι τέτοιες προσπάθειες και πρωτοβουλίες συναντούν την ανταπόκριση του κόσμου και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβεί και τώρα».

Βασίλης Γιαννόπουλος (Ταμίας Δικ. Συλλόγου Ηλείας και Υπεύθυνος της ομάδας μπάσκετ Δικηγόρων)

«Πήραμε αυτή τη πρωτοβουλία, να διοργανώσουμε αυτόν τον αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό θέλοντας να ενταχθούμε και εμείς σε μια γενικότερη προσπάθεια ενίσχυσης του συγκεκριμένου σωματείου που έχει πλούσια εθελοντική και φιλανθρωπική δράση. Θα ήθελα να επισημάνω πως η ομάδα μπάσκετ του δικηγορικού συλλόγου Ηλείας είναι μια νεοσύστατη ομάδα η οποία ξεκίνησε την πορεία της το 2015. Έχει συμμετάσχει σε 3 πανελλήνια πρωταθλήματα Δικηγορικών συλλογών Ελλάδας και Κύπρου και πέρσι είχε την τύχη να διοργανώσει σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του δικηγορικού συλλόγου Αμαλιάδας το πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ηλεία. Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνουμε ένα φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει αντίστοιχες εκδηλώσεις και διοργανώσεις κυρίως της ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας η οποία έχει πλούσια πορεία και θέλουμε και εμείς να ενταχθούμε σε αυτή την προσπάθεια από φέτος. Τιμή εισιτηρίου σε αυτόν αγώνα είναι τα 2 ευρώ, είναι ένα καθαρά συμβολικό ποσό και ελπίζουμε να έχουμε την στήριξη της κοινωνίας.»

Αχιλλέας Μελέγκος (Εκπρόσωπος Μelecon)

«Εκπροσωπώντας μια ομάδα πολιτών που αγαπούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης ήταν αναπόφευκτο να ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας μπάσκετ του δικηγορικού συλλόγου Ηλείας να συμμετάσχουμε σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα χαιρετίζοντας την προσπάθεια του συλλόγου και επιθυμούμε την Πέμπτη 2 Μαΐου στο Κλειστό να βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για να χειροκροτήσει την προσπάθεια.»

Όλη η επικαιρότητα