Ηλεία

Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας: Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Όλο το διάστημα της θητείας του  μέχρι και σήμερα έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο ότι τα αισθήματα που τρέφει για την περιοχή μας είναι ιδιαίτερα.

Μην ξεχνάμε ότι αρκετές φορές έχει λαμπρύνει με την παρουσία του πολλές εκδηλώσεις στην περιοχή μας, κερδίζοντας κάθε φορά τον κόσμο τόσο με τον ουσιαστικό και επίκαιρο λόγο του όσο και με την απλότητα που τον διακρίνει.

Και χθες απέδειξε ότι ξέρει να αναγνωρίζει και να ανταποδίδει  τον σεβασμό  και την αναγνώριση προς τους φορείς της περιοχής.

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχαν την τιμή να συναντήσουν χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας.

Η πρόσκληση από τον κ Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ήρθε σε ανταπόδοση της εκδήλωσης που είχε διοργανώσει πριν δύο περίπου χρόνια ο Δικηγορικός Σύλλογος, κατά την διάρκεια της οποία βράβευσε και αναγόρευσε σε επίτιμο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου τον κ Παυλόπουλο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός από το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κανένας άλλος Δικηγορικός Σύλλογος της χώρας δεν έχει προσκληθεί για συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων των Πολιτικών Αρχηγών, διήρκησε περίπου 45 λεπτά, με την συζήτηση να μονοπωλούν θέματα που αφορούν την απονομή δικαιοσύνης στην χώρα μας.

Εκδηλώσεις υπό την αιγίδα της Προεδρίας

Τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου, ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της  Δημοκρατίας για εκδηλώσεις και δράσεις που προγραμματίζουν το προσεχές διάστημα, γεγονός που έγινε αποδεχτό από τον κ Παυλόπουλο, ο οποίος τους  επισήμανε ότι είναι διατεθειμένος να θέσει αυτές, υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν    ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, η Αντιπρόεδρος Μαρίνα Μπεβούδα, ο Γραμματέας Σπύρος Λιατσής, η Ταμίας Ακριβή Κατσιαδράμη καθώς και  τα μέλη Πάνος Μπράμος και Γιάννης Γεωργουλόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα