Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Δήλωση Κώστα Τζαβάρα για εκλογές

Ακούστε το άρθρο

Η λαϊκή ετυμηγορία της περασμένης Κυριακής, δεν περιέχει αμφισημίες ούτε επιδέχεται παρερμηνείες. Δίνει καθαρή εντολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με ισχυρή αυτοδυναμία για να αλλάξει την πορεία της χώρας προς το μέλλον, να απαλλάξει την κοινωνία από τα δεινά που της επισώρευσε η πενταετής διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα, και να υλοποιήσει το κυβερνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε προεκλογικά στο λαό.

Ως εκλεγμένος για 7η φορά Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ηλείας, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο του αλλά και όσους επέλεξαν να υποστηρίξουν άλλους συναδέλφους.

Δηλώνω ότι με τον ίδιο μαχητικό τρόπο που μέχρι σήμερα υπεράσπισα τις αρχές και τις αξίες της φιλελεύθερης παράταξης και τα συμφέροντα της εκλογικής μου περιφέρειας θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στηρίζοντας την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και το νέο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ελπίζω ότι ο αγώνας μου θα δικαιωθεί και τα προβλήματα της Ηλείας, από την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου μέχρι την αξιοποίηση της συμβολικής αξίας του ονόματος Ολυμπία, θα βρουν επιτέλους τη λύση που πρέπει.

Όλη η επικαιρότητα