Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Ευχαριστήριο μήνυμα Μανώλη Αγιομυργιαννάκη

Ένα Ευχαριστώ όσο μεγάλο, όσο αληθινό ,όσο βαθύ και αν είναι, αποδεικνύεται πολύ μικρό μπροστά στο μέγεθος της αγάπης και της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου, όπως αυτή εκφράστηκε με την ψήφο της 26ης Μαΐου 2019.

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι  συνέπεια Συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας

όλων των Συνυποψήφιων  του Συνδυασμού .Αισθάνομαι βαθειά την ανάγκη να Ευχαριστήσω τον Επικεφαλής του Συνδυασμού μας ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ γιατί μου έδωσε την δυνατότητα μέσα από το Συνδυασμό του να Συμπορευτώ  μαζί του και μαζί με αξιόλογους Συνυποψήφιους, εκφράζοντας κοινές θέσεις  και αγωνίες, με γνώμονα το καλό της Περιφέρεια μας

Νιώθω βαριά την ευθύνη, αλλά και  απέραντη την ευγνωμοσύνη προς όλους όσους αγκάλιασαν, πίστεψαν, διέδωσαν και στήριξαν την υποψηφιότητα μου, αρνούμενοι να συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις . Σε όλους όσους όρθωσαν το Πολιτικό τους Ανάστημα, πιστεύοντας την ορθότητα των πολιτικών επιχειρημάτων και όχι τους αριθμητικούς υπολογισμούς .

Είμαι ευγνώμων σε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, σε όλους εσάς που ενδεχομένως να διαφωνούμε σε αρκετά σημεία της ιδεολογικής τοποθέτησής μας ,αλλά μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η καθαρότητα των θέσεων. Ένα ειλικρινές ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς τους φίλους, τους γνωστούς αλλά και τους ΠΟΛΙΤΕΣ που δε γνωρίζω αλλά με εμπιστευτήκατε. Σε όλους εσάς οφείλω μία Δέσμευση .ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ στην εμπιστοσύνη σας. Ο αγώνας συνεχίζεται αταλάντευτα -ασυμβίβαστα χωρίς Συναλλαγές απέναντι στους μηχανισμούς που θέλουν την Ηλεία “φτωχό συγγενή” της Περιφέρειας.

                 “Συλλογιέται καλά όποιος συλλογιέται ελεύθερα

Αμαλιάδα 31 Μαΐου 2019

Αγιομυργιαννάκης  Μανώλης του Μύρωνα

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.ΗΛΕΙΑΣ

με το Συνδυασμό Δυτική Ελλάδα Μπροστά

του ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Όλη η επικαιρότητα