Δήλωση της Φωτεινής Παντιώρα για την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αιτωλοακαρνανία

Share

«Μεγάλη χαρά και ακόμη μεγαλύτερη τιμή και ευθύνη να είμαι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον τόπο καταγωγής μου, την Αιτωλοακαρνανία. Προχωράμε δυναμικά όλες και όλοι μαζί, για την προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Είμαι βέβαιη ότι η Αιτωλοακαρνανία μας,  θα στείλει ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής και νέας ελπιδοφόρας προοπτικής που έχει ανάγκη η κοινωνία. Παρούσα και εγώ στον κοινό αγώνα, για να μην μείνει κανείς πίσω, για να γυρίσουμε τη σελίδα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας. Να προχωρήσουμε στην κατεύθυνση της προοπτικής και της σταθερότητας,  με στόχους και αισιοδοξία.

Πάμε όλοι μαζί να φέρουμε την αλλαγή, την ισότητα και τη δικαιοσύνη παντού, για τα παιδιά μας, τις νέες και τους νέους, τους γονείς μας, τους ηλικιωμένους, για όλους χωρίς διακρίσεις.  Με υπευθυνότητα, εντιμότητα και προοπτική. Η Αιτωλοακαρνανία μπροστά».

Φωτεινή Παντιώρα
Υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Βιογραφικό

Η Φωτεινή Παντιώρα είναι οικονομολόγος-σύμβουλος επικοινωνίας και κατάγεται από το Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας. Είναι Συντονίστρια του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το 2005 αποφοίτησε από το Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Υπηρεσιών, του ομώνυμου πανεπιστημίου και υποψήφια διδάκτωρ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2005 έως σήμερα εργάστηκε στο πεδίο της Επικοινωνίας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Τη χρονική περίοδο 2017-2019, διετέλεσε Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Από το 2015 έως το 2017, ήταν επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Υγείας, κατόπιν διετέλεσε σύμβουλος στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου χειρίστηκε ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και μετέπειτα σύμβουλος στο  υπουργείο  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.