Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Δημ. Νικολακόπουλος: «Δύο νέοι χώροι για να αθλούνται οι δημότες της Ζαχάρως»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει κάθε προσπάθεια ώστε να παραδώσουμε στη νέα γενιά σύγχρονους αθλητικούς χώρους και να ωθήσουμε τους νέους στον αθλητισμό.
Ακούστε το άρθρο

Είχα την χαρά να παρευρεθώ στο Δημοτικό Στάδιο Ζαχάρως μαζί με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ηλείας Γιαννόπουλο Βασίλη, τον Δήμαρχο Ζαχάρως Αλεξανδρόπουλο Κώστα, τους Αντιδημάρχους Αλεξανδρόπουλο Φώτη και Σκαλτσά Δήμητρα και τοπικούς φορείς ώστε να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των έργων της τοποθέτησης πλαστικού τάπητα (ταρτάν) στα πλαίσια της αναβάθμισης του Σταδίου καθώς και των υπολοίπων χώρων άσκησης και αθλητισμού όπως το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο και οι αίθουσες γυμναστικής του Δημοτικού Σταδίου.

Διαπίστωσα λοιπόν με ιδιαίτερη χαρά πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Δήμος Ζαχάρως θα παραδώσει στους πολίτες του και στην νέα γενιά δυο χώρους άθλησης αναβαθμίζοντας τις αθλητικές του υποδομές. Πιο συγκεκριμένα το Δημοτικό Στάδιο μετά από την αγαστή συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου θα αποκτήσει σύγχρονο πλαστικό τάπητα για αγωνίσματα στίβου, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες της περιοχής να γυμνάζονται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ένα έργο πνοής με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και φορέα υλοποίησης τον Δήμο Ζαχάρως, που παίρνει σάρκα και οστά έπειτα από απαίτηση πολλών χρόνων της τοπικής κοινωνίας και έρχεται την καλύτερη χρονική περίοδο , καθώς ο Σύλλογος ΝΟ Ζαχάρως έχει  να  επιδείξει ιδιαιτέρες επιτυχίες στα τελευταία Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου.

Το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο το οποίο θα είναι και αυτό έτοιμο το πρόσεχες διάστημα , που έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις αθλητικές υποδομές του Δήμου και ζητήθηκε από τη Δημοτική Αρχή η Περιφέρεια να συνδράμει στη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου κάτι για το οποίο δεσμευτήκαμε  με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας πως θα το προωθήσουμε σαν αίτημα και θα προσπαθήσουμε για την υλοποίηση του.

Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο να διαπιστώνουμε πως αποτελεί προτεραιότητα  για τις δημοτικές αρχές  η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών τους και θα είμαστε αρωγοί σε οποιοδήποτε τέτοιο αίτημα . Αξίζουν συγχαρητήρια λοιπόν στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ζαχάρως.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει εμπράκτως  τις προσπάθειες αυτές ,  ώστε αυτές να παραδώσουμε  στην νέα γενιά σύγχρονους αθλητικούς χώρους και να ωθήσουμε τους νέους στον αθλητισμό.

Όλη η επικαιρότητα