Δημιουργίες για το Γάμο & τη Βάπτιση από τη Μαρίνα Γεωργοπούλου

Share

Στο νέο και ανανεωμένο χώρο της, επί της οδού Ερμού 16 στον Πύργο που στεγάζει με αγάπη και σεβασμό τις επιλεγμένες ”Δημιουργίες” για το Γάμο & τη Βάπτιση, μας υποδέχθηκε η Μαρίνα Γεωργοπούλου και μας προτείνει ιδέες και λύσεις για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας.

Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο, στο εσωτερικό του οποίου κυριαρχεί η πέτρα και το παραμυθένιο στοιχείο, οδηγώντας μας σε άλλες πιο ζεστές εποχές. Ο ρομαντισμός παραμένει διάχυτος και στους δύο ορόφους και εκείνο που σίγουρα εντυπωσιάζει είναι η εσωτερική σκάλα που προσδίδει ένας είδος αρχοντιάς και φινέτσας στις τόσο ξεχωριστές και διαχρονικές ”Δημιουργίες”.

Η Μαρίνα του Γάμου & της Βάπτισης με τα τόσα χρόνια εμπειρίας και εκτίμησης στέκεται  πάντα δίπλα στις εντυπωσιακές νύφες της και στα χαρούμενα νεοφώτιστα μωρά και δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού μετρά μια εικοσαετία στο συγκεκριμένο χώρο. Πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη για να εξυπηρετήσει και να δώσει ”τα φώτα της” στα ξεχωριστά αυτά μυστήρια.

Η υγειονομική κρίση του κορωνοιού όπως μας είπε, επηρέασε όλο τον κόσμο και όλα τα επαγγέλματα πόσο μάλλον αυτά που σχετίζονται με μεγάλες συναθροίσεις κόσμου. Αυτό που θέλω να επισημάνω πρόσθεσε, είναι ότι κανένας κορωνοιός δεν είναι ικανός να σταματήσει την αγάπη και την ευτυχία. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να κάνουμε με αγάπη και συνέπεια αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια υπακούοντας στους κανόνες υγιεινής που προστάζουν οι ειδικοί… Η ευτυχία πάντα θα βρίσκει τρόπους, μας είπε χαμογελώντας..!

”Δημιουργίες” στο Γάμο

Μέσα από την τεράστια συλλογή νυφικών που διαθέτει η Μαρίνα Γεωργοπούλου για κάθε στυλ νύφης και μέσα από τις ολοκληρωμένες προτάσεις της, κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε γυναίκας για την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της.

Στον νέο χώρο επί της οδού Ερμού 16, (απέναντι από το κοσμηματοπωλείο Λέλε) θα βρείτε νυφικά, μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες, προσκλήσεις, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς μέσα από την τεράστια συλλογή που έχει επιλέξει προσωπικά η Μαρίνα Γεωργοπούλου . Και το όνειρο συνεχίζεται με τις προτάσεις για το στολισμό της εκκλησίας αλλά και του χώρου της δεξίωσης.  Οι ”Δημιουργίες” ενημερώνονται διαρκώς και εμπλουτίζονται με νυφικά από τους αγαπημένους οίκους Demetrios & Justin Alexander.!

”Δημιουργίες” στη Βάπτιση

Η πιο ξεχωριστή στιγμή του μωρού σας έφτασε και με την υπογραφή της Μαρίνας Γεωργοπούλου θα γίνει ακόμη πιο ξεχωριστή. Επί της οδού Ερμού 16 στον Πύργο δημιουργήθηκε ένας άνετος χώρος που περιλαμβάνει τα πάντα για τη βάπτιση τόσο για τους γονείς, όσο και για τη νονά ή το νονό.

Πάντα με αγάπη και ειδική φροντίδα για όλα τα μωρά, υπάρχουν πακέτα βάπτισης βασισμένα σε αγαπημένα παιδικά θέματα. Επίσης μεγάλη ποικιλία σε μπομπονιέρες, προσκλήσεις και στολισμούς που μόνο οι ”Δημιουργίες” μπορούν να σας προσφέρουν. Και για να ικανοποιήσετε ακόμη περισσότερο τους καλεσμένους σας, υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας Servive για Candy Bar & Salt Bar.