Χωρίς κατηγορία

Η Δήμητρα Καρυώτη σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννη Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Ορκίστηκε χθες Πέμπτη η πρώτη επιλαχούσα αναπληρωματική σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννη Πύργου Δήμητρα Καρυώτη (του Σταύρου), μετά την αποδοχή της παραίτησης του τοπικού συμβούλου Ιωάννη Καλόφωνου. Η Δήμητρα Καρυώτη (σ.σ. προέρχεται από την παράταξη «Πύργος – Έργο πολιτών» του Αντώνη Καράμπελα), παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του Δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή και έδωσε τον προβλεπόμενο όρκο.

Ακολούθως δήλωσε σχετικά ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Λιατσή για την υποδοχή του. Εύχομαι, και είμαι σίγουρη, πως θα έχουμε μια όμορφη συνεργασία, ανεξάρτητα από το χώρο που προέρχεται κανένας».

Από την πλευρά του ο κ. Λιατσής δήλωσε πως «συγκινούμαι πραγματικά όταν βλέπω νέους ανθρώπους να θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Η Δήμητρα ορκιζόμενη ως τοπική σύμβουλος στο δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Ιωάννη δείχνει σε όλους τους συνομήλικους της ότι θα πρέπει να έχουν ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Δεν έχει σημασία σε ποια παράταξη ανήκει, πιστεύω ότι θα συμβάλλει σε αυτά που απασχολούν τον  Άγιο Ιωάννη και εγώ θα την βοηθήσω πάρα πολύ γι` αυτό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Άγιος Ιωάννης δεν είναι ένα απλό δημοτικό διαμέρισμα αλλά ένα προάστιο του Πύργου, για το οποίο προσωπικά έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και θα έχει αποτέλεσμα, να λειτουργήσει ο ηλεκτροφωτισμός ανάμεσα στον Πύργο και τον Άγιο Ιωάννη που θα προσφέρει μαζί με τα φανάρια μια ασφαλή πρόσβαση και για αυτούς που περπατούν στον βοηθητικό δρόμο και για αυτούς που κινούνται με τα ποδήλατα τους».

Όλη η επικαιρότητα