Lifestyle Smile

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί, πιστεύω θα είναι θετική και η Ιωάννα»

«Σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο - Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξέφρασε την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Τούνη, με την οποία είναι ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέφερε σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Open Weekend», ότι η υιοθεσία είναι κάτι το οποίο κατά τον ίδιο,  βρίσκει θετική και την influencer.

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά και αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδια μου το να μπορώ να έχω ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη, σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και δεν το κρύβει. Αντιθέτως,  μοιράζεται πολύ συχνά κοινές του φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το Instagram. Πρόσφατα μάλιστα, στα γενέθλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη δεν άφησε χωρίς υλικό τους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με τις εκπλήξεις που του είχε ετοιμάσει.

Όλη η επικαιρότητα