Lifestyle

Δημήτρης Αποστόλου “κόλαφος” για Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, ηλικίες και μισθούς

Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Αποστόλου συνάντησε στο Πρωινό την Μαίρη Αρώνη και αυτά που είπε όχι μόνο δεν περνούν απαρατήρητα, αλλά… κλείνουν και μερικά σπίτια! Κρατήστε σημειώσεις…

“Το διαζύγιο έχει κατατεθεί. Φαντάζομαι στους πρώτους μήνες του 2020 θα βγει. Τυπικό είναι, το θέμα είναι να έχεις πάρει διαζύγιο μέσα σου. Τα παιδιά μου ζουν στην Βέροια με τη μητέρα τους. Είναι ένα “σαράκι” που έχει αφήσει πληγές.

Πήγα με τα παιδιά μου στο Α’ Νεκροταφείο. Η ζωή και ο θάνατος είναι το μεγαλύτερο σχολείο. Περάσαμε τέλεια! Τους είχα πάρει και γαριδάκια και τρώγανε μέσα στους τάφους.

Με τον Αλέξανδρο Ρήγα το διαλύσαμε το 2015 το μαγαζί, χωρίς να τσακωθούμε. Έστειλα εξώδικο γιατί είδα το Κόκκινο Δωμάτιο να ετοιμάζεται με άλλο όνομα. Ουσιαστικά στον ΣΚΑΪ πήγαινε, είπα πως αν έχει την παραμικρή ομοιότητα εγείρονται δικαιώματα. Θα μπορούσε να με πάρει νωρίτερα ο Αλέξανδρος Ρήγας να μου πει τι ακριβώς ετοίμαζε.

Αν ξανακάναμε το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, θα σερνόμασταν κι εμείς και τα κορίτσια. Θα ήταν ΚΑΠΗ. Γεράσαμε ρε παιδί μου. Να βλέπεις αυτά τα τέσσερα κορίτσια που λατρέψαμε όλοι, να παλεύουν να θυμούνται στη βαθιά τους ωριμότητα για να μην πω τίποτα χειρότερο, ότι κάποιος τους βίασε… είναι αστείο!

Είχαμε φτάσει το Κόκκινο Δωμάτιο να κοστίζει 90,000 ευρώ το επεισόδιο. Να φτάνει μια παραγωγή 6,000,000 ευρώ; Εγώ και ο Ρήγας παίρναμε 4,000 – 5,000 το επεισόδιο. Τα έβλεπα και ντρεπόμουν”.

Όλη η επικαιρότητα