Ελλάδα

Δημήτρης Φραγκιόγλου: «Μετά τη σειρά “Της Ελλάδος τα Παιδιά”, δεν με φώναξαν ξανά σε άλλες δουλειές»

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό ως «Χλαπάτσας» στη δημοφιλή σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά» μίλησε για την καριέρα του στην τηλεόραση
Ακούστε το άρθρο

Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου και μίλησε για τη συμμετοχή του στην τηλεόραση, την αποχή του από αυτή, αλλά και τους «Απαράδεκτους».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» κι αρχικά, εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να βρεθεί ξανά στο τηλεοπτικό γυαλί.

«Εγώ θέλω να είμαι στην τηλεόραση, οπότε αν με πάρουν και μου πουν, σαφώς και θα πάω»,δήλωσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, ποτέ δεν χτύπησε πόρτες για να πάρει κάποιο ρόλο.

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει διαχειριστεί την καριέρα του με έναν πολύ αθώο τρόπο. Δεν έχω χτυπήσει πόρτες, δεν ξέρω να πουλήσω τον εαυτό μου. Επειδή ξέρω ότι δεν ξέρω να τον πουλήσω τον εαυτό μου, μάλλον γι’ αυτό δεν χτυπάω πόρτες. Αν με θυμηθούν, είμαι εκεί», εξήγησε.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως: «Άνθρωποι, με τους οποίους έχω συνεργαστεί, δεν με φώναξαν ξανά σε άλλες δουλειές. Μπορεί να μην με θεωρούν καλό ηθοποιό. Θα με ένοιαζε να παίξω σε μια δραματική σειρά, να δοκιμαστώ σε κάτι που δεν το περιμένει ο άλλος».

Όπως έκανε γνωστό στο τέλος της συνέντευξής του, εκείνος κι η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχαν συνεργαστεί για το σενάριο κάποιων επεισοδίων στη σειρά«Οι Απαράδεκτοι».

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα