Ηλεία Πολιτική

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Ένας ισχυρός τεχνοκράτης – σύμβουλος επιχειρήσεων

Ακούστε το άρθρο

Με παρελθόν λαμπρό με παρών ισχυρό και μέλλον σημαντικό!

* ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ ΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ…

Το πρόσωπό του έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό και οικειό μέσω εκατοντάδων φωτογραφιών ένω έχει απασχολήσει σταθερά επί δεκαετίες το δημόσιο βίο και τα ΜΜΕ. Πάρ’ όλα αυτά αν κάποιος παρακολουθήσει τα στιγμιότυπα της ζωής του. Θα διαπιστώσει ότι η πορεία του είναι ως σαν βγαλμένη από ταινία!

Η συγκεκριμένη αναφορά μας έχει να κάνει με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1966 και προέρχεται από τον μικρό οικισμό της Ανάληψης του Δήμου Ήλιδας, από γονείς αγρότες, το Γιάννη και τη Βασιλική Κωνσταντοπούλου. Είναι δε, ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

ΜΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Με σημαντικές σπουδές, κάτοχος μεταπτυχιακού, δύο πτυχίων Πανεπιστημίου, πάνω από δέκα πτυχίων διαφορετικών σχολών, αλλά και κάτοχος δεκάδων συστατικών επιστολών και βραβεύσεων αναγνώρισης της προσωπικότητάς του. Όπως και αναγνώριση της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο εντός και εκτός του Ν. Ηλείας, του πολυσχεδούς έργου και του επαγγελματισμού του.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι σε ότι έχει εμπλοκή και αναλάμβανε να διεκπαιρεώσει έφερνε πάντα αποτέλεσμα και υλοποιούσε τους στόχους που έθετε.

ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!

Το Life Style των εμφανίσεών του επιβραβεύεται δικαίως καθώς τον διακρίνει η κομψότητα και οι ενδυματολογικές του προτιμήσεις τον καθιστούν ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτο σε οποιεσδήποτε εμφανίσεις του. Δεν είναι τυχαίο που καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε σχέση με τους πολιτικούς της Ηλείας και τα δημόσια πρόσωπα όσον αφορά ακόμη και ως προς την παρουσία της εμφάνισης και ενδυματολογικής του παρουσίας.

«ΚΟΥΠΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑ…»

Σίγουρα τα λόγια του ότι «στη ζωή μου έχω τραβήξει κουπί αλλά ποτέ δεν λύγισα» όπως και «στη ζωή μου έκανα πάντα αυτό που θεωρούσα καθήκον μου και αυτό θα πράττω και στο μέλλον…» αντικατροπτίζουν το εύρος της προσωπικότητάς του, αλλά και τον ατσάλινο χαρακτήρα του.

Η παρουσία του, οι εμφανίσεις του αλλά κυρίως η απλότητά του και η μόνιμη σταθερά ευχάριστη διάθεσή του, με το χαμόγελο στο πρόσωπό του δεν αφήνει περιθώριο σε φίλους, γνωστούς αλλά και στους πολίτες γενικότερα που τον αντικρίζουν να αντιληφθούν ποιόν είχαν μαζί τους.

ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ

Πέραν των ισχυρών πολιτικών φίλων και γνωριμιών που συναναστρέφεται επί 10ετίες, των επιστημονικών και επιχειρηματιών προσώπων που συνεργάζεται, σήμερα είναι και ένας ισχυρός τεχνοκράτης σε τραπεζικά θέματα ως σύμβουλος επιχειρήσεων και οικονομοτεχνικός σύμβουλος συνεργάτης και σύμβουλος επιχειρηματιών.

Με ισχυρό χαρτοφυλάκιο εκατομμυρίων σε ετήσιους τζίρους οικονομικών στοιχείων.

Η μεγάλη του αγάπη η Ηλεία και σε τοπικό επίπεδο ο Δήμος Ήλιδας που φαίνεται με κάθε τρόπο να έχει επικεντρωθεί στοχεύοντας σε αλλαγή πορείας για καλύτερες ημέρες.

Όλη η επικαιρότητα