Ηλεία

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος-Συνέντευξη με εκπλήξεις: «Ποτάμι» που δε γυρίζει πίσω η μεγάλη διεύρυνση αποδοχής!

• ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: «Είμαστε εδώ και είμαστε πολλοί…» • Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ: «Ένας Δήμος από τους πολίτες για τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις…» • Η ΑΠΟΦΑΣΗ: «Όλα στο «φως» με αλήθεια και συνέπεια λόγων και πράξεων…»
Ακούστε το άρθρο

«Κανείς πλέον και τίποτα δεν μπορεί να λογίζεται ως δεδομένο.
Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας. Ένας Δήμος από τους πολίτες για τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Πιστεύω κι επιδιώκω από ψυχής με πραγματική αγάπη για τον τόπο μας και για αυτό το λόγο αποφάσισα να ηγηθώ της νέας Δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, να οικοδομήσω σχέση εμπιστοσύνης δημοτικής αρχής και πολιτών και αυτό θα επιτευχθεί. Δεσμεύομαι ότι θα υπάρχει συνέπεια λόγων και πράξεων…»

Με τον παραπάνω τρόπο έστειλε το μήνυμά του προς τους συμπατριώτες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, στη συνέντευξή του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ η οποία διακρίθηκε από τρεις πτυχές.
Η πρώτη αφορούσε στις διαπιστώσεις του ίδιου στο διάστημα από την αρχική παρουσίαση της παράταξής του μέχρι και σήμερα, με στοιχεία έντονης κριτικής απέναντι στο «δίδυμο» Λυμπέρη-Χριστοδουλόπουλου, η δεύτερη είχε να κάνει με σημαντικά ονόματα που βρίσκονται σε νευραλγικούς, πολιτικούς ή οικονομικούς χώρους και εκδήλωσαν τη στήριξη προς το πρόσωπό του και η τρίτη και πιθανότατα η πιο εντυπωσιακή προσανατολίσθηκε στην αποκάλυψη προσώπων που πλέον συμμετέχουν ως μέλη της παράταξης. Πρόκειται για ενεργούς ή απλούς δημότες, που από πολύ νωρίς έχουν εκδηλώσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στις ικανότητες και πρωτοβουλίες του υποψήφιου δημάρχου.

Μάλιστα ο τελευταίος αισθανόμενος ευγνωμοσύνη για αυτό είπε στην αρχή της τοποθέτησής του:
«Με ιδιαίτερο σεβασμό και ειλικρινείς προθέσεις, απευθύνομαι σε όλους εσάς και σας εκφράζω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συγκινητική σας ανταπόκριση και τόσο θερμή σας στήριξη. Αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή την παράταξή μας Ήλιδα -Η Κοινωνία Μπροστά και εμένα προσωπικά ως επικεφαλής της και υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ήλιδας, κάτι που με τιμά βαθιά και με γεμίζει με χαρά αλλά και με μεγάλη ευθύνη απέναντι σας».

Διαβάστε περισσότερα στην εφ «Πατρίς» που κυκλοφορεί…

Όλη η επικαιρότητα