Ηλεία

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος υπ. Δήμαρχος Ήλιδας: «Χάνετε την ψυχραιμία σας κύριε Λυμπέρη»!

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙΟΛΑΣ) ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ Α΄ΒΑΘΜΟΥ….
Ακούστε το άρθρο

Τόσο εγώ όσο και τα μέλη της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορό σας αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον τόπο μας.

«Χάνετε την ψυχραιμία σας κύριε Λυμπέρη !!! Τόσο εγώ όσο και τα μέλη της παράταξης μας  δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορό σας» ανέφερε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, απαντώντας σε όσα υπονόησε για το πρόσωπό του ο Δήμαρχος Ήλιδας, στο περιθώριο της συνέντευξης που παραχώρησε με αφορμή τη μετακίνηση ακόμα ενός γιατρού από το νοσοκομείο Αμαλιάδας, στον Πύργο. 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος συνέχισε : « Ο κ. Λυμπέρης μετρά τις μέρες αντίστροφα και μπροστά στο φάσμα της ήττας του, παλεύει με «φτηνά» πολιτικά κόλπα, να διώξει τα βλέμματα των κατοίκων του Δήμου Ήλιδας από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και εμείς ΜΟΝΟ αναδεικνύουμε και να τα στρέψει αλλού. Μια παρωχημένη και παλαιοκομματική διαδικασία που τόσα χρόνια ακολούθησε αλλά δεν μπορεί να κάνει το ίδιο με εμάς. Εγώ και τα μέλη της παράταξής μας έχουμε βγει μπροστά με ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ενημερώνουμε τους πολίτες για τα έργα και τις ημέρες ενός ανθρώπου που για μια 25ετία  διαχειρίστηκε δημόσιο χρήμα. Ενός ανθρώπου που ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ». 

Δεν απαντάτε σε ΕΜΑΣ αλλά στους ΔΗΜΟΤΕΣ!!!

Είπατε κύριε Λυμπέρη πως δεν απαντάτε στα ερωτήματά μας. Εμείς ποτέ δεν στραφήκαμε κατά του προσώπου σας αλλά μόνο σε θέματα που αφορούν τους κατοίκους του Δήμου μας. Δεν ρωτήσαμε τι κάνετε στην προσωπική σας ζωή γιατί απλά δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι γίνεται με το νερό την καθαριότητα, το νοσοκομείο Αμαλιάδας και γενικότερα την καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Ήλιδας. Δεν θα απαντούσατε σε ΕΜΑΣ κύριε Λυμπέρη αλλά στους ΔΗΜΟΤΕΣ. Αυτό δεν το αντιλαμβάνεστε;  

Είπατε στη συνέντευξή σας κύριε Λυμπέρη, πως δεν γνωρίζετε τι αναφέρει η φορολογική μου δήλωση αλλά στο άμεσο μέλλον θα γίνουν γνωστά τα στοιχεία.

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ λοιπόν αφού έχετε τέτοια πρόσβαση σε προσωπικά μου δεδομένα (!) να βγάλουμε στη δημοσιότητα τις δηλώσεις μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Και τα δικά μου και τα δικά σας όπως και των συγγενών σας Α΄ βαθμού 

Σας υπενθυμίζω μόνο ότι τα εισοδήματά μου προέρχονται από την εργασία μου ως ελεύθερου επαγγελματία ενώ εσείς τόσα χρόνια Δήμαρχος διαχειριστήκατε και διαχειρίζεσθε δημόσιο χρήμα….

Ποτέ κύριε Λυμπέρη και σε καμία δημοσίευση δεν ασχοληθήκαμε με εσάς προσωπικά. Απλά είστε ΔΗΜΑΡΧΟΣ και αναφερόμαστε στο θεσμό οπότε εκεί θέτουμε τα ερωτήματά μας. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. Ούτε αυτό κύριε Λυμπέρη δεν αντιλαμβάνεστε; 

Σήμερα όμως κύριε Λυμπέρη, μας απαντήσατε!!! Γιατί άραγε; Ίσως γιατί νιώθετε την ΗΤΤΑ να πλησιάζει; Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΥΡΙΕ ΛΥΜΠΕΡΗ!!! Το ξέρετε και παλεύετε να τον αυξήσετε. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ….

Όλη η επικαιρότητα