Lifestyle

Δημήτρης Μοθωναίος: Κλείνει 5 χρόνια απεξάρτησης από το αλκοόλ και το «γιορτάζει»

Ο ηθοποιός είχε αναφέρει στο παρελθόν, πως έψαχνε διέξοδο στο αλκοόλ, μετά από την τραυματική εμπειρία, που είχε - Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρίσκεται 5 χρόνια μακριά από την εποχή, που ήταν εθισμένος στο αλκοόλ.

Αυτό το γεγονός μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανάρτησε μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, με στιγμιότυπα από το ταξίδι του στην απεξάρτηση, που τον οδήγησε, όπως ο ίδιος έγραψε, στην «προσωπική του επανάσταση».

Στη λεζάντα, κάτω από τις φωτογραφίες, ο Δημήτρης Μοθωναίος έγραψε:

«Πέντε χρόνια νηφάλιος τον περασμένο μήνα. Η προσπάθεια να βρεις λογική σε αυτή την παραφροσύνη που είναι ο κόσμος σας σήμερα, είναι η προσωπική μου πράξη επανάστασης. Σας ευχαριστώ όλους που σταθήκατε στο πλευρό μου».

Υπενθυμίζεται, ότι ο ηθοποιός, ο οποίος στη συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στη Φαίη Σκορδά, αποκαλύπτοντας την σεξουαλική κακοποίηση, την οποία υπέστη στην παιδική του ηλικία, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι: «Υπήρξε περίοδος που μόνο με το αλκοόλ μπορούσα να ξεπεράσω αυτό το σύννεφο. Με ακολούθησε στην πορεία μου, μού διαμόρφωσε όλη τη σεξουαλική μου ταυτότητα και την ταυτότητα ως ανθρώπου. Έκανα 11 χρόνια ψυχανάλυσης για να μπορέσω να το δουλέψω αυτό το πράγμα».

Όλη η επικαιρότητα