Categories: Lifestyle

Δημήτρης Σταρόβας για metoo: «Το πάμε στα άκρα, εμένα εκεί είναι η διαφωνία μου»

Share

Στο κίνημα #MeToo αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξη που παραχώρησε, νωρίτερα σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Alpha Τώρα», όπου εξέφρασε μεταξύ άλλλων, τη διαφωνία του σχετικά με ορισμένες συμπεριφορές γύρω από το ζήτημα των καταγγελιών.

«Είναι κάτι που δεν συμβαίνει μόνο σε αυτόν το χώρο. Είναι παντού απλά τα άτομα είναι προβεβλημένα κι έχουμε πέσει όλοι εκεί με τα μούτρα. Εννοείται ότι πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα, δεν μπορεί ο καθένας που έχει εξουσία στο χέρι του να φέρνει ανθρώπους σε δύσκολη θέση. Κανείς δεν το δικαιούται, άρα καλώς ξεκίνησε,» ανέφερε αρχικά, ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σταρόβας πρόσθεσε: «Αλλά επειδή ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα γίνονται με μια ταχύτητα απίστευτη και μας προλαβαίνουν τα γεγονότα… Το πάμε στα άκρα, εμένα εκεί είναι η διαφωνία μου. Όταν χάνεται η αλήθεια. Είναι ένα καινούριο πράγμα, γίνεται γρήγορα και δεν μπορούμε να το βάλουμε σε κάποιες βάσεις για να λειτουργήσει σωστά».

Δείτε το βίντεο

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας είχε τοποθετηθεί δημόσια ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, ερωτηθείς σχετικά με το κίνημα #MeToo. Ο λόγος ήταν  τα αρνητικά σχόλια περί σεξισμού, που είχε δεχτεί η σειρά «Super Mammy» – σειρά όπου έπαιζε μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά, θεώρησε άδικη η κριτική που του ασκούν. Η τηλεοπτική  σειρά είχε επικριθεί ιδιαίτερα, όταν σε ένα επεισόδιο ο Μάρκος Σεφερλής έκανε ένα αστείο σχετικά με τον βιασμό, ως «Χαρίκλεια».

«Το να μη συμφωνείς με την αισθητική του κάθε Σεφερλή είναι άλλο πράγμα από το να αδικείς κάποιος. Υπάρχουν κι άλλες σεξιστικές σειρές. Ο Λαζόπουλος με τον Χαραλαμπόπουλο ήταν πιο καρικατούρα ακόμα και κανείς δεν είχε πει τίποτα. Δεν δέχομαι τη δικαιολογία ότι τώρα είναι οι καιροί. Δεν μιλάμε για 100 χρόνια πίσω, αλλά για 8. Ξαφνικά, την τελευταία διετία ευαισθητοποιηθήκαμε όλοι;», τόνισε.

Τέλος, για το τέλος του «Super Mammy» είπε: «Κάθε κανάλι οφείλει να προστατέψει τη θέση του, δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ο ΑΝΤ1 έχει παραδοσιακά έναν συντηρητισμό, δεν έχει σημαία του την πρωτοπορία».

πηγή:πρώτο θέμα