Μεσσηνία

Το Δήμο Μεσσήνης επισκέφτηκε ο Γ.Γ. Εσωτερικών

Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης επισκέφθηκε χθες το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη στο Δημαρχιακό Κατάστημα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αντώνης Νικολόπουλος , Χρήστος Χριστόπουλος ,Γεωργία Παναγοπούλου – Μπρακουμάτσου ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Κοτταρίδης, η γενική γραμματέας του Δήμου Πολυξένη Βασιλαδιώτη, ο γενικός γραμματέας Δήμου Νίκαιας-Ρέντη Κώστας Τσεφαλάς, δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της πλειοψηφίας, καθώς επίσης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Δήμου Ευστράτιος Χρυσαφίδης.
Ο Γ.Γ είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν υπόψιν του μια σειρά από τρέχοντα οικονομικά ,θεσμικά και αντικειμενικά θέματα που αφορούν το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα τον Δήμο Μεσσήνης . Πέρα από τα παραπάνω , έγινε διάλογος με ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών για τον προς ψήφιση νόμο σχετικά με την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της τοπικής αυτοδιοίκησης Το συμπέρασμα της συνάντησης ήταν θετικό όσον αφορά τον προγραμματισμό δράσεων και παρεμβάσεων που τέθηκαν υπόψιν του Γενικού Γραμματέα ,για τον καλό του τόπου και των πολιτών του Δήμου Μεσσήνης .
 best-tv.gr

Όλη η επικαιρότητα