Πολιτική

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ανακοίνωσε συνεργασία με την Ε.Δ.Ε.Μ

H προσπάθεια ενίσχυσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συνεχίζεται με κάθε τρόπο. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε σήμερα η συμμετοχή της Ένωσης Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (Ε.Δ.Ε.Μ) στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, μετά από συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον πρόεδρο της συγκεκριμένης οργάνωσης κ. Πόντα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την δημιουργία ενός μεγάλου προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού  πολιτικού φορέα, που δεν περιορίζεται στα όρια των «παραδοσιακών» πολιτικών σχημάτων και προσώπων αλλά αναζητά την ενεργή συμβολή δυνάμεων «εκτός των τειχών» του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος και συνεχίζει λέγοντας «συλλογικότητες νέων ανθρώπων, επιστημόνων, εργαζομένων και επαγγελματιών που αναζητούν έκφραση και δυνατότητα συμμετοχής στη σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα».

Η ανακοίνωση καταλήγει με την εκτίμηση πως «με τη συμμετοχή της Ε.Δ.Ε.Μ., η Δημοκρατική Συμπαράταξη ενισχύεται με μια ιδιαίτερα δυναμική ομάδα νέων  σε Ελλάδα και εξωτερικό, με όραμα και γνώση, που θα συμβάλλουν στην διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης σύγχρονης, προοδευτικής εναλλακτικής πρότασης για τη χώρα».

Όλη η επικαιρότητα