Αθλητισμός

Δημοπρασία για την ενίσχυση των Ουκρανών από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές

Ο ΠΣΑΠΠ σε συνεργασία με τους Σάκχοφ και Τσιγκρίνσκι, βγάζει σε δημοπρασία τις φανέλες τους προς ενίσχυση των Ουκρανών
Ακούστε το άρθρο

Σε μια πολύ ωραία κίνηση προχώρησε ο ΠΣΑΠΠ προκειμένου να βοηθήσει τους Ουκρανούς που δοκιμάζονται μετά από την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα τους.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών ανακοίνωσε ότι θα δώσει προς δημοπρασία τις φανέλες των Ουκρανών Σάκχοφ και Τσιγκρίνσκι, τις οποίες φορούσαν στα παιχνίδια Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Ιωνικός.

Τα έσοδα θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων Ουκρανών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ

«Ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασία με τα μέλη του Dmytro Chyhrynskyi και Yevgen Shakhov και μέσω του Charidy Idols θέτει σε δημοπρασία τις μπλούζες που φόρεσαν οι 2 ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ιωνικός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ αντίστοιχα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλουν το «μήνυμα» για την κατάπαυση τους πυρός, όπως και τη σημαία της Ουκρανίας που επέδειξε ο πρώτος στο γήπεδο της Τούμπας, σε στιγμές που καθήλωσαν όλη την Ελλάδα.

Τα έσοδα θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων Ουκρανών. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα παραδώσουν οι ίδιοι τις μπλούζες και τη σημαία σε όποιον τις αποκτήσει και εφόσον το επιθυμούν με ιδιόχειρη αφιέρωσή τους».

Όλη η επικαιρότητα