Ηλεία

Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Η αλήθεια για τα 9 + 2 γήπεδα

Ακούστε το άρθρο

Η κατάσταση των γηπέδων του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης ήταν το θέμα σύσκεψης  του δημάρχου κ. Ναμπίλ Μοράντ με τον διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γιώργο Τσουραπά και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.

«Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις  δημιουργήθηκαν προβλήματα σε κάποια από τα 11 γήπεδα του δήμου μας, όπως της Βάρδας, της Ανδραβίδας και των Λεχαινών, αλλά αποκατάσταση των ζημιών δεν μπορεί να γίνει τώρα με αυτές τις καιρικές συνθήκες.  Μόλις βελτιωθεί ο καιρός θα γίνει και συντήρηση των γηπέδων. Λίγη υπομονή λοιπόν από τις ομάδες και τους αθλούμενους. Το πρόβλημα είναι εντονότερο σε γήπεδα που γίνεται περισσότερη χρήση, από πολλές ομάδες. Για αυτό στόχος μας ήταν να υπάρχει και βοηθητικό γήπεδο όπως στη Βάρδα. Για την συντήρηση των γηπέδων έχει γίνει δημοπράτηση ύψους  120.000 ευρώ. Θέλω με την ευκαιρία να πω ότι ο δήμος μας είναι από τους λίγους που έχουν πάρει άδεια λειτουργίας για όλα τα γήπεδα. Σε όλα έχει γίνει  τακτοποίηση.»

Ο διευθυντής της Τεχινής Υπηρεσίας κ Γιώργος Τσουραπάς (που ασχολείται με τον αθλητισμό) συμπλήρωσε: «Ο Δήμος εκτός του ποσού που βάζει κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό του για την συντήρηση των 9 γηπέδων και δύο βοηθητικών που υπάρχουν στο δήμο μας, διαθέτει όλον τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό για την συντήρηση. Πέρυσι αγοράσαμε δύο τρακτέρ , ένα χλοοκοπτικό για το γήπεδο της Νέας Μανωλάδας και ένα χλοοκοπτικό για αντικατάσταση του παλαιού στην Ανδραβίδα. Και ο Δήμος διαθέτει το ποσόν για τα καύσιμα των δύο χλοοκοπτικών. Οι βροχές μετά τις 20 Δεκεμβρίου ήταν πολύ έντονες και έτσι δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα που δεν υπήρχε πέρυσι. Προσπαθούμε να επαναφέρουμε τους αγωνιστικούς χώρους στην κατάσταση που πρέπει να είναι»

Όλη η επικαιρότητα