Ηλεία

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Δωρεά μασκών από την Δήμητρα Μπράτη

Μια προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης από τη κ. Μπράτη Δήμητρα, η οποία δώρισε προστατευτικές μάσκες προς τις υπηρεσίες του Δήμου.

Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης, συμβάλλουν στη προστασία του κοινωνικού συνόλου, και στη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας, παρέχοντας προστασία, και ασφάλεια στους εργαζόμενους. Οι μάσκες δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους τους πως μετά από τη καθημερινή τους χρήση μπορούν να πλυθούν και να χρησιμοποιηθούν πάλι.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Βαρβαρέσος Κ., εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες, στη κ. Μπράτη Δ., για την πολύτιμη δωρεά της, σε υγειονομικό υλικό που θα καλύψει μέρος των αναγκών των εργαζομένων του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου μας. Ένα επίσης μέρος από το υγειονομικό υλικό που προσέφερε η κ. Μπράτη Δ. θα διατεθεί και στους εργαζόμενους των υγειονομικών δομών του Δήμου μας, σαν ελάχιστος φόρος σεβασμού, και τιμής, στους υγειονομικούς που από τη πρώτη στιγμή δίνουν τη μάχη της ζωής, ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοιου.
Ευχόμαστε η πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς της κ. Μπράτη Δ. να βρει και άλλους μιμητές

Όλη η επικαιρότητα