Ηλεία

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Έργα ανάπλασης και ασφάλειας σε Δημοτικές Ενότητες

Ακούστε το άρθρο

Ο Πρόεδρος Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βαρβαρέσος Γ. στα πλαίσια της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, προέβη στην ανακαίνιση του γηπέδου καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στη Τ.Κ. Μέλισσας. Συγκεκριμένα έγινε η διαγράμμιση με χρωματισμό των περιοχών και του κέντρου του γηπέδου, ώστε να επιτευχθεί η ποιοτική, και αισθητική αναβάθμιση της αθλητικής δραστηριότητας.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών με τον εμπλουτισμό των υπαρχουσών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία νέων, προκειμένου όλοι οι Δημότες, να απολαμβάνουν τα οφέλη του αθλητισμού.

Στη Δημοτική Ενότητα Ανδραβίδας, εργασίες πραγματοποίησαν τα συνεργεία του Δήμου μας, στο δρόμο από Ανδραβίδα, προς Καβάσιλα, και Άγιο Νικόλαο Η υπάρχουσα γέφυρα ήταν πολύ επικίνδυνη, λόγω των διαβρώσεων που είχε υποστεί με συνέπεια μεγάλο αριθμό ατυχημάτων από πτώση οχημάτων  στο ποτάμι.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης του οδοστρώματος ολοκληρώθηκαν, και παραδόθηκε στους Συνδημότες μας προκειμένου να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Όλη η επικαιρότητα