Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Γνωρίζουν-εμπιστεύονται το Διονύση Μάλιαρη!

Την προεκλογική του δυναμική που αυξάνεται μέρα με τη μέρα και δείχνει το συντριπτικό ποσοστό της μεγάλης αποδοχής του στον ηλειακό κάμπο, συνεχίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Διονύσιος Μάλιαρης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η επικοινωνία του με τους δημότες και στις τέσσερις Δ.Ε. γίνεται με έναν ιδιαίτερα φιλικό και οικείο τρόπο, κάτι που έρχεται ως αποτέλεσμα της σχέσης εμπιστοσύνης και εκτίμησης που «κτίζει» με τους συμπατριώτες του.

Άλλωστε ο υποψήφιος δήμαρχος είναι ένας άνθρωπος της τοπικής κοινωνίας. Αποτελεί και ο ίδιος μέρος ενός κοινωνικού συνόλου που επιδιώκει την ανάπτυξη και την εξέλιξη στην περιοχή του.

Είναι βαθύς γνώστης των προβλημάτων και διακατέχεται από τις αγωνίες που έχουν και οι συμπολίτες του, στην καθημερινότητά τους. Αγωνίες για ένα καλύτερο αύριο που θα δώσει «φως» και περισσότερο χαμόγελο αισιοδοξίας στα πρόσωπά τους.

Ο Διονύσης Μάλιαρης έχει ήδη συγκροτήσει το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του, που στελεχώνεται από άτομα με εμπειρία, με θέληση να δουλέψουν και να πετύχουν, με αποφασιστικότητα να αλλάξουν πολλά στο Δήμο και να τον πάνε μπροστά. Εκεί που πραγματικά του αξίζει ως ένα ΟΤΑ της χώρας, από τους μεγαλύτερους, τους πλέον παραγωγικούς και πρωταγωνιστικούς στην Ηλεία και τη Δυτική Ελλάδα.

«Δικλείδα» επιτυχίας και προϋπόθεση γι’ αυτό, είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού. Το έργο του στις αυτοδιοικητικές θέσεις που βρέθηκε, η υποδειγματική επιχειρηματική του λειτουργία, το διαρκές ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο και ο αποτελεσματικός τρόπος λήψης των αποφάσεών του, είναι τα πρότυπα εκείνα πάνω στα οποία θα κινηθεί και για το δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

«Σύμμαχός» του η εμπιστοσύνη του κόσμου! Και μεγάλος στόχος, το συλλογικό, το κοινό και αδιαπραγμάτευτό συμφέρον του τόπου…

Όλη η επικαιρότητα