Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ο Κώστας Χατζής!

Ακούστε το άρθρο

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα βρίσκεται ο Κώστας Χατζής. Ο 37χρονος κτηνίατρος από την Ανδραβίδα έδωσε τα χέρια με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης αποδεχόμενος το όραμα του κ. Λέντζα για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

Ο Κώστας Χατζής αποτελεί ένα από τα «ηχηρά» ονόματα του συνδυασμού του Γιάννη Λέντζα, καθώς στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς στην παράταξη του Ανδρέα Κορομηλά με 720 ψήφους.

Ο Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον Κώστα Χατζή τονίζοντας: «Ένας νέος επιστήμονας με φρέσκιες ιδέες και θέληση για προσφορά στον τόπο μας βρίσκεται στο πλευρό της παράταξής μας. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

Από την πλευρά του ο Κώστας Χατζής ανέφερε: Αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του Γιάννη Λέντζα και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης με στόχο να μπει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε αναπτυξιακή πορεία. Ο κ. Λέντζας έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να αλλάξει σελίδα στον τόπο μας».

Όλη η επικαιρότητα