Ηλεία

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα για αλληλεγγύης προς τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Ακούστε το άρθρο

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των δημοτών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στην συγκέντρωσηανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης στο πλαίσιο του καλέσματος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ΚΕΔΕ και των Περιφερειών, συμμετείχε στην εθνική προσπάθεια για την άμεση κινητοποίηση της χώρας μας, για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες από τους φονικούς σεισμούς περιοχές. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 92 συσκευασίες ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας στα τρία ΚΑΠΗ του Δήμου, σε Λεχαινά, Βάρδα και Ανδραβίδα, τα οποία μεταφέρθηκαν προς παράδοση στην Πάτρα.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Οι συνδημότες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας προκειμένου να προσφέρουμε όλοι μαζί βοήθεια και στήριξη στους χιλιάδες σεισμόπληκτους πουδοκιμάζονται στην Τουρκία και τη Συρία. Ευχόμαστε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουμε και να απαλύνουμε τον πόνο των σεισμόπληκτων».

Όλη η επικαιρότητα