Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συνάντηση Λέντζα με τους Προέδρους των Κοινοτήτων

Συνάντηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων είχε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Ιωάννης.

Σε πολύ φιλικό και συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στο Δημαρχείο χθες το απόγευμα. Ο Δήμαρχος αρχικά τους καλωσόρισε και ζήτησε να αναφέρει ο κάθε πρόεδρος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ώστε να επιλυθούν όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Επιπλέον τους ανέφερε τις άμεσες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, όπως είναι η ύδρευση. Ο Δήμαρχος επιπλέον ζήτησε από τους προέδρους να είναι σε ετοιμότητα για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, καθώς είναι υποχρεωτικό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας οι κοινότητες πρέπει να διαθέτουν ομάδες πυροπροστασίας ή  εκτάκτων αναγκών. Επίσης, οι πρόεδροι θα πρέπει να καταγράψουν τα άτομα που ξέρουν να χειρίζονται αγροτικά οχήματα και μπορούν να τα διαθέσουν ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή σε κατάσταση έκτακτης και άμεσης ανάγκης να μπορούν να διαθέσουν το αγροτικό όχημά τους.

Οι Πρόεδροι αρχικά ευχαρίστησαν για την άμεση εγρήγορση των Αντιδημάρχων και των Υπηρεσιών του Δήμου σε ότι χρειάστηκαν από την ημέρα που ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή. Ιδιαίτερα ευχαρίστησανγια την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Δημοτικής Αρχής στην αντιμετώπιση του προηγούμενου κύματος κακοκαιρίας.

Κοινή συνιστώσα της Δημοτικής Αρχής και των Προέδρων, να λειτουργήσουν ως ομάδα, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τη κάθε δυσκολία που μπορεί να εμφανιστεί. Στη συνάντηση παρόντες ήταν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ώστε να αφουγκραστούν και οι ίδιοι τις ανάγκες που έχει η κάθε κοινότητα.