Ηλεία

Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Τελεσίγραφο Ναμπίλ στα στελέχη της παράταξης

Ακούστε το άρθρο

Σε αυστηρούς τόνους απευθύνθηκε στα στελέχη της παράταξής του μέσω των αντιδημάρχων του ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ.

Λίγο πριν τις 10 χθες το πρωί στο γραφείο του δημάρχου στα Λεχαινά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Ναμπίλ με την συμμετοχή των αντιδημάρχων Λάμπη Δημόπουλου, Χρήστου Παλαιολόγου, Ανδρέα Μίγκου, Τάσου Μυλωνόπουλου, Ανδρέα Χαμουζά και του γεν. γραμματέα Νίκου Σοφιανόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη δίωρη σύσκεψη ο δήμαρχος έκανε  αυστηρές συστάσεις προς τα στελέχη του τονίζοντας ότι κανένας αιρετός δεν πρέπει να χρησιμοποιεί την θέση του για προσωπική προβολή.  Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει να υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις που κάνουν ζημιά στην παράταξη. Ο Ναμπίλ Μοράντ που κάποιες φορές ύψωσε τον τόνο της φωνής του, έστειλε τελεσίγραφο προς κάθε κατεύθυνση  ότι «όποιος διαφωνεί θέτει εαυτόν εκτός παράταξης και για κάθε θέση ευθύνης υπάρχει αντικαταστάτης».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του τόνισε ότι δεν θα ανεχθεί προσωπικές φιλοδοξίες που προκαλούν ζημιά στη συνοχή της παράταξης και κάλεσε όλα τα στελέχη του να μην ασχολούνται με ονοματολογία ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019. Επίσης τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει ουσιαστική συμμετοχή στα δημοτικά συμβούλια με τεκμηριωμένο λόγο και πέρα από τοπικισμούς.

«Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς, ο δήμος έχει πολλά προβλήματα και ο κόσμος περιμένει από εμάς να συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις», φέρεται να είπε και συνέχισε: «οι δημότες απαιτούν δουλειά και έργα από όλους μας και δεν τους ενδιαφέρουν οι δημόσιες αντιπαραθέσεις που εκθέτουν την παράταξη».

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα σύσκεψη με άλλα στελέχη της παράταξης.

Όλη η επικαιρότητα